MURAT GÜRSOY yada AKILSIZ DOST MU ?

"Akılsız Dostun Olacağına, Akıllı Düşmanın Olsun" Atasözü


Orduspor Başkanı Nedim Türmen'in Orduspora katkı ve açtığı ufku reddetmek safdillik olur.

Başkan Türkmen, Ordusporu Süperlige taşıyan lokomotifin en önemli unsurlarından biridir.

İmdiii gelelim konunun mihenk taşı alanına...

Ordu'yu ve en temel ürünü Fındığı Armasında laşıyan Logosuyla herkese "Ekmek ve Spor" birlikteliğini Orduspor, Sporla ilgili alanlarda temsil ediyordu.

Çotanağı Armasında taşıyarak, milyonlarca, milyarlarca Dolara yapamayacağınız tanıtımı Mor Beyaz renklerle yapabiliyorduk.

Hangi aklıevvel, hangi çokbilmiş kafa karıştırıyor bilmiyoruz.

Bilmemizin de manası yok. Lakın; " Dağda Öküz ölüyor, zarar eve geliyor".

Son zamanda Nedim başkanın çevresi sadece O' na değil, tüm halka ve MOR BEYAZ renklere zarar vermeye başladı..Tabiiki, bahse konu bu atraksiyonlar onun talimat ve telkini ile işlenmiyorsa...

Logosundaki Ordu/Fındığı temsil eden Çotanak, " ne gibi bir özgünlük taşıdığı tam anlaşılamayan", Menekşemizle değişiyor...

45. Yıl amblemi içine konulan "sonsuzluk"; o da Özgün değil " İntihal",..

Geçtiğimiz gün Ordusporda , resmi sitede bariz bir biçimde bir konuda resimli açıklama yapılıyor..

Haber aynen aşağıda;

20201" Orduspor Kulübü Derneği Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda Orduspor Logosunda değişiklik alınan karar ile sağlandı.

Divan tarafından yapılan oylamada üyeler, logonun değiştirilmesine karar verdi. Karar gereği Orduspor logosunda Orduspor’u anlatan Mor bir menekşe yer alacak.

Yeni logoyu gören Ordu Valisi Orhan Düzgün, başarılı buldu. Orduspor Kulüp Başkanı Doç.Dr.Nedim Türkmen ise herkes tarafından menekşeler olarak anılan Orduspor’un logosunda Menekşe motifinin bulunacağını söyledi. Büyük beğeni toplayan logo başarılı bulundu.

http://www.orduspor.org.tr/public/page.aspx?page_id=224

Murat Gürsoy'dan bir inci daha: Logo konusuna fazla takılmayalım

Arması ve Logodaki Çotanağına "Aşkla bağlı" olanlara "Logo konusuna fazla takılmayalım" sözlerini ORDUSPOR' a Genelsekreter yapılan kişi söylememelidir ve söyleyemez...

Kulupten para alan ve evine ekmek götüren Genelsekreter, Forma ve Arma aşkına " Evindeki Bakırı satıp" Deplasmana maça giden taraftarı anlayamaz ve hiç anlayamayacakta...

"Merdi Kıpti Şeceat arz ederken Sirkatin söyler" lafı da tam da genel sekreterin tavrına denk düşüyor...

Genel Sekreter alelacele toplantı yapıp taraftar gruplarının bir bolumune konuşma yapıyor ve diyorki ;

20202"Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, Orduspor Yönetim Kurulu üyesi ve Taraftar Temsilcisi Tamer Aktaş taraftar temsilcileri ile biraraya gelerek tanışma yemeği düzenledi.

Orduspor Yönetim Kurulu üyesi ve Taraftar Temsilcisi Tamer Aktaş yeni görevi nedeni ile taraftar temsilcileri ile biraraya geldi.

Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, "Orduspor sizlerin desteği ile süper lige çıktı ve bu yıl ligde kaldı. Geçtimiz günlerde Genel kurulumuz gerçekleşti. Yeni yönetim seçilerek görevler şekillendi. Sayın Tamer Aktaş'ta Taraftar Temsilcisi olarak yönetimimizde görev aldı. Bugüne sizler ile Tamer Aktaş beyi biraraya getirerek tanışma yemeği düzenlemek istedik."dedi.

20203Önceki gün yaşanan Orduspor logosu ile ilgili bir yanlış anlaşılmayı da düzeltmek istediğini söyleyen Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, "Orduspor'un Avrupa hedefi var. Orduspor fındık logosunun yanında menekşe logosunu da kullanacaktır. Mor menekşeler tabirine uygun olarak menekşe logosu da kullanılacak. Logo konusuna fazla takılmayalım. Fındığa verilen önem yeni formalarımızda fındık deseni işleterek her zaman gösterdik."dedi.

Orduspor Yönetim Kurulu üyesi ve Taraftar Temsilcisi Tamer Aktaş ise, "Yeni yönetimimiz hayırlı olsun. Zaten içinizden biriydik. Her zaman yerim tribünlerdi. Her zaman taraftarımız ile sesimiz kısılana kadar Orduspor'u destekledim. Şimdi ise Orduspor'a yönetici olarak hizmet edeceğim. Taraftarlarımız ile çok iyi şeyler yapacağız. Birlikte hareket edeceğiz. Küçüklerime abilik, büyüklerime ise iyi bir kardeşlik yapmak istiyorum."diye konuştu.

Erol Aydoğdu ise, "Orduspor'un 2012-2015 yılları arasıda Avrupa hedefi bulunuyor. Avrupa ve Türkiye'de lig maçları dahil müsabakalara hem fındık hem de menekşe logolu formalar ile çıkılmasının karararının verilmesinde bir yanlış yoktur. Menekşe'nin Ordu'nun fındık bahçelerini süsleyen tabiat varlığı olduğunu biliyoruz. Fındık maddi olarak, menekşe ise manevi olarak insanımıza huzur ve mutluluk verir. 2 logomuzu da müsabakalarda kullanmak kadar normal birşey yoktur." diye konuştu.

http://www.orduspor.org.tr/public/page.aspx?page_id=236

Hani bir Laf Vardır "Akılsız dostun olacağına , akıllı düşmanın olsun"...

Ordusporda resmi ağızlar Tüm basına "beslenen ve beslenmeyende dahil" olmak kaydı ile açıklama yapmalıdır. Yada resmi sitesinde Açıklama yapmalıdır...

Ayrıca Taraftar gruplarına da "Aba altından sopa gösterilmemelidir"...

Başkan Türkmen bir an önce Kendisine atfedilen "ufku, ve imkanı geniş" duygularını köreltmemelidir...

Ordu ve Ekmek için "Fındık" vazgeçilmezimizdir...

Önceki ve Sonraki Yazılar