Nedim Bey, Boş laf, Murat Gürsoy !?

 

Orduspor Başkanı  Nedim Türkmen' in, Orduspor taraftarı ve Ordulularla neden hala sağlıklı bir iletişim kuramadığını söyleyen " Kıymetli" bir yöneticiye, "Murat Gürsoy' u Genel Sekreter yaparsan tabiki iletişim kuramazsın".

  "Kurduğu  cumlelerin büyük bir bölümünün somut karşılığı ve hedef kitlesi belli değil".

Senin Murat Gürsoy'un " Alemi kör, milleti sersem sanıp ", "ver gazı, oynat kazı" misali yapıyor. 

Oysaki, OrdusporunTribününün neredeyse tamamı Lise ve Üniversiteli ya da mezunu" .

Unutmayınız ki halen, Orduspor Ordunun malıdır, dediğimde,  şaşırmıştı !?

Ve bizlerde kentine , kent değerlerine duyarsız kalmamak adına kendimizi görevli addederek, bu tür Demagojik eylemlerle halkın değerlerinin telef edilmesine karşı duruyoruz.

Başkan Türkmen'de seçimini yaparken bu hassaiyeti göze almalı,  bu yurttaşı genel sekreter yaparken gözönüne aldığı kriteri tekrar gözden geçirmelidir...   

Murat Gürsoy'un uzun zamandır gözlemlerimize göre uyguladığı vede bildiği tek şey; Ordusporla ilgili olan her haberde, kendi kontrolundeki sitede , neredeyse, mutlaka Fotoğraf karesinde kendinin de olması" . Taraftar-sanırım- onun için hocanın deyimi, ile; " Fasa, Fiso". Tarafar bu takımı sevip  peşinden kosuyor, para ödüyor, Maaş, Ödenek  almıyor yani !!!

Murat Gürsoy'un Genel Sekreter olarak aşağıdaki son demecini okudum ve " Gaz' lama dişında" ne tür somut veri aktardığını anlamadım. Siz anladınız mı !?...

21324... Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper’in isteği üzerine Monje ve Gökoğlan kadro dışı bırakılırken, Orduspor Genel Sekreteri Murat Gürsoy, “Orduspor Başkan, yönetim kurulu ve Orduspor camiası büyük hedefleri olan bir camiadır. Süper Lig’de başarılardan başarılara koşmak için her türlü maddi ve manevi fedakarlığı yapan başkan ve yönetim kurulu var. Bu doğrultuda netice itibariyle golü taraftar, başkan hoca atmayacak her türlü imkanı sağladığımız bu ortamda bu iş yeşil sahadan geçiyor. Netice itibariyle başkan, yönetim kurulu taraftar, hocamız ve futbolcularımız kenetlenip bu zorlu süreçten çıkmak zorundayız. Bu zorlu süreçten çıkmak adına da artık bu sürece dahil olan tüm bu unsurların içinde bulunanlar ellerinden gelenin daha fazlasını yapmak zorunda. Orduspor bu günlere kolay gelmedi. Bunun değerini hep beraber bilmek zorundayız. Yaptığımız yönetim kurulu toplantısında aldığımız rapor doğrultusunda Orduspor’un menfaati için kararlar almak zorundayız. Çünkü büyük olan Orduspor’dur. Bu doğrultuda da biz camiamızın mutlu sona ulaşması adına her şeyi yapmak zorundayız. Orduspor forması büyük bir formadır. Bu formanın içerisinde olan herkesin daha fazla mücadele etmesi daha fazla koşması gerekir. Biz hocamıza futbolcularımıza inanıyoruz. Ama neticede artık herkes elinden gelenin daha iyisini yapmak zorundadır. Aldığımız kararlar her şeyin daha iyi olması içindir. Final haftasına girdiğimiz bu zorlu süreçte artık az hata yapmak zorundayız. Daha fazla sorumluluk sahibi ve daha fazla mücadele etmeliyiz. Bu doğrultuda camiamızın yüzü gülmesi için bu 7 haftada hataya tahammülümüz yok” dedi.

http://www.haberordu.com/ordusporda-fatura-futbolculara-kesildi-18338h.htm

Önceki ve Sonraki Yazılar