NERDE O GÜNLER !?

Vali Çiftçi yaşamadı ve görmedi, anlatacaklarımızı bilmez.
Ondan önce Vali Düzgün vardı.
 Ve Selefi Düzgün'ün zamanında, Valilikten - Bazen aksasa da- talep etmeden de bilgi aktarılırdı internet sitesi vasıtası ile. 
 
O da yetmeyince Maillerimize de aktarılırdı bilgi. 
Bizde paylaşırdık, halkın doğru bilgilenmesi adına ... 
 
Özetle,  Vali Çiftçi Tweet atarken , Spor yaparken birde bunları düşünmeli sabah saat 04-te, 05 te kalkıp PC başına geçtiğinde diye kaleme aldık bu maruzat satırlarını...
 
Çiftçi, -Sitelerinde yayınlanıp yayınlanmadığını takip etmedim-  Basına Mail' le servis edilen  "Jandarma asayiş bülteni" ni bir okumalı.
Sayın Valinin görevi gereği gezdiği yerlerden , -gezdikleri onun olsun ama-  biz daha ayrıntılı bilgi istiyoruz, haber bekleyen okurlarımız adına...
 
 Vali Düzgün'ü de zaman zaman, "bize göre yanlış uygulamaları" nedeni ile alabildiğince hedef tahtası (!) nda 12 yaptığımız dönemler çok oldu.
Ve Vali, Vali olarak bizleri bazen bizzat arayıp, bilgi sahibi yapıp,  yanılgımız varsa düzeltmemizi sağlardı "Etik "adina. Ama ben hiç rastlamadım, "Rica " etmezdi.
 
Yıllarca Valilik yaptı, "çay davetimi , çağırdım da gelmedi" yi sorun yapmadı.
Yaptıysa da bizlere hissettitmedi.
 
Vali Düzgün giderken üzülmedik, kahrolmadık. 
O Vali idi. Ve İşini yaptı...
 
Gittikten sonra Hissiyatımızı ve içimizdeki Ukde'yi Kayseri Valisi Orhan Düzgün ile yazarak paylaştık ve dedik ki, "Ordu Valisi Orhan Düzgün Ordunun Valisi idi ve de CENTİLMEN bir görevli" idi.
 
Sayın Çiftçi, sizi de halka haber verme ve yönlendirme kaynaklarından biri olarak, "Akıl Defterimiz" de, Centilmen olarak tanımlamak istiyoruz,
 
Vali Düzgün'den alıştığımız gibi...

Önceki ve Sonraki Yazılar