ALEMİ KÖR MİLLETİ SERSEM Mİ SANIYORSUNUZ !?

CHP’li seçmenin yüzde 90.2’si Seyit Torun’u CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek istiyor sonucu" çıkaranlar, KOSKOCA ARAŞTIRMA ŞİRKETİ (!!!????) İMİŞ...
 
Geçenlerdede Bizim Başkana Avrupanın en prestijli ödülünü veren benim Antepli kankam Ökkeş diil, başka ARIA cı Ökkeş idi.
 
ORT Haberden, Kıskandığım Haberci Şeref bey Bu ÖkKeş'gillerin "Ödül Familyasal" durumunun  tespitini yaptı ve "Çakma " soy asını verdiyse bile , sanırım bizim başkan bundan yeterince "Hiza alamamış" olacak ki, şimdide başımıza ORC yi peydah ettirdi ve de bnide mecburen Şeref beyin Uzmanlık alanına itmiş oldu ! ....
İnanılır gibi değil ama kamuoyuna bir şeyi deklare edenler mutlaka araştırmıştır diyerek itimat ederiz ya, inanın bende bu müesseseyi çökertti bu yurttaşlar.
 Bu kadarmı insan /lar/  kör-şaşkın- yerine konula bilinir...
 
Hiçmi "Başkanın Görevli adamları"nın dizayn ettiği resmi sitesinde yazan haberlere güvenipte araştırma gereği duymadan koyamayacağız!?
 
Google Amcaya danıştık, dedi ki;"bizde şu anda , elan, Bir İnternet Sitesi Bile yok...  Sabit Telefonu Bile yok. Bi Vodafon teli var bak istersen , bununla yetin" dedi..
 
Google Amcanın verileri bu kadar.
Belki Belediyemizin başındakiler bunların adresine sahiptirler.
Bize iletiler umarız...
 
Adresleri aşağıda:
 
Kurumsal iletişim bilgilerimiz! ORC - Objective Research Center Meşrutiyet cd. No:23/4 Kızılay ANKARA tel: 542 383 31 82 mail:[email protected] ...
 
21623
 
Araştırmalarından da aşağıdaki sonuç çıkmış, özetle !
 
... Türkiye’nin tanınan anket şirketlerinden ORC’nin (Objective Research Center) Ordu’da yaptığı Büyükşehir seçimANKETLER SEYÄ°T.jpg anketinden CHP çıktı. ORC’nin anket sonuçlarına göre,Büyükşehir seçimlerinde partili seçmenlere ‘Kimi aday olarak görmek istersiniz?’ sorusu yöneltildi. CHP’li seçmenin yüzde 90.2’si Seyit Torun’u CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak görmek isterken, fikir belirtmeyenlerin oranı yüzde 8 olarak kaldı.
 
Aşağıdaki linkten Seyit Torun ve Belediye sitesine ulaşıp haberi okuyabilirsiniz...
 

Önceki ve Sonraki Yazılar