Polis Gazeteciye İşini Öğretti !!!

Ordu Merkezde 3 adet Gazeteci Derneği var. Bunlardan bir tanesi  Basın Bayamında "Sansürün Kaldırılışı" nedeni ile de  geçen gün verdikleri İftar yemeğinde, Milletvekiline, Valisine, Bel. Başkanına, Emniyet Müdürüne , Rektörüne, Jandanrma Komutanına da " teşekkür" etmişlerdi...

 

Videoda izleyeceğiniz görüntülerdede sabit olduğu üzere, Gazeteci Nedim KOVAN'a karşı yapılan bu "gereksiz" , "aşağılama ve görevini engelleme çabasına"  o yemekte konuşan ve basın için "Veciz sözler" söyleyen Hazirun dakiler bu duruma tepki verecekler...

 

Bakalım yine bu Derneklerin ve Zevatın  gözlerini ne bağlayacak !?...

 

 Ordu Kent- Nevzat AKATA

 

ORDU’da yasak olan yere otomobilini park eden Kenan K. polisle tartıştı. Çevredekilerin araya girmesiyle Kenan K. ile polis arasındaki tartışma yatıştırıldı.

 

Polis Gazeteciye İşini Öğretti !!!

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Th767dTzIVM

 

 ÖNCE VATANDAŞLA TARTIŞTILAR
 Ordu’nun Düz Mahallesi’ndeki Postane kavşağında trafik polisleri yasak olan yere 52 LF 522 plakalı otomobilini park eden Kenan K.’ya ceza yazmak istedi. Bu sırada aynı bölgeye başka araçların da park ettiğini söyleyen Kenan K. ile polisler arasında tartışma çıktı. 21604Olay yerine takviye ekipler de geldi. Otomobilde bulunan bir kadın ise diğer park halindeki araca ceza yazılmayarak kendilerinin zor durumda düşürüldüğünü cep telefonuyla aradığı bir yakınına ağlayarak anlattı. 
KAMUYA AÇIK ALANDA GÖREVİNİ YAPAN GAZETECİNİN ZOR ANLARI 
Gazeteciler tarafından tartışmanın görüntülendiğini fark eden bazı polisler bu duruma tepki gösterdi. Görüntü almak isteyen gazeteciye “Ne çekiyorsun, nasıl çekiyorsun kardeşim, burayı çekemezsin git başka yeri çek” diyerek saldıran polis, ardından da gazetecinin kamerasına vurarak saldırısına devam ediyor. Görüntülerde polis, gazeteciye ‘görev yapmamızı engelliyorsun’ demesine rağmen, gazetecinin görevini yapmasını engellemeye devam ediyor.
 
Daha sonra çevredeki vatandaşların araya girmesi üzerine gerginlik yatıştırılırken, polisle tartışma yaşayan sürücü Kenan K. ise polislerden özür dileyerek bölgeden uzaklaştı.

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Th767dTzIVM

Önceki ve Sonraki Yazılar