Mustafa KÖKSAL

Mustafa KÖKSAL

ÜYE OLMAK ŞART İSE!

Şartı bu kulübün tüzüğünde var. Her adayım, başkan olacağım deyince olma imkanının olmadığını da tüzük söylüyor. Bir süre üye olma şartı da duvar gibi karşısına çıkıveriyor, sanki Çin setti..

 
Belli İyi niyetle yapılan arzu ve istekler, çokça planlanmış düşüncelerinde o günlerde kongrede hayat bulması da o insanlar için zor oluyor. Tıpkı sayın Osman beyin ve ekibinin aday olma isteği, Ordu spora hizmet etme aşkı ile yıllarca planladığı düşüncesinin de hayat bulması da zor.
 
Kongreden onay çıkması lazım.
 
Sayın Metin Kurt ta bu konuda bazı terettütlerini “fesbook “ta paylaşıyor, yazıyor ve yönetime sayın başkana sorular yönetiyor, açıklamalar bekliyor doğal olarak.
 
İstedikleri kapının açılması için başkan ve yönetime sundukları bir çok soru ve onların cevabı..
 
Ama geçen kongrede sayın Cürebal in isteği nasıl kongrede hayır gördü ise, onaylanmadı ise sayın Osman beyinde onay göreceğinin uzak ara olduğunu yazabilirim. Kongre üyeleri buna ne der orada göreceğiz.
 
Herkesin aşkı Ordu spor. Sayın başkanında artık iş adamlarına, dargın olduğu insanlara el uzatıp, eğer ben tekrar yapacaksam, yeni yönetim olacaksa, arkamda durmanızı destek olmanızı, geçmişteki dargınlıkları da unutmanızı istiyorum demesi ne ayıp, ne gurur meselesi nede kötü bir düşünce.
 
Allah günahın içindeki kullarını nasıl affediyorsa, bie hayat veren bize nasıl güzellikler dostluklar barışlar sunuyorsa, dün kırgın olanların bir el uzatımı neleri değiştireceğine herkes şahit olabilir.
 
Takım sayın Türkmene yakışır. Onunda etrafında yeni yüzler, bir kırdıklarına uzattı el ile kazandığı dostları ile yepyeni sayfayı açması kadar doğal ne olabilir. Siz el,nizi sami uzatın da onlar tutmasın…
 
O zaman özrüme karşılık alamadım der haklı bir ses tonu ile konuşmanıza kimse karşı koyamaz..Bu takımın yarını ne olacaksa bunun reçetesi sizde, o zaman yeni sayfa açın sayın başkan yepyeni bir sayfa.
 
Yanlışlar yanlış yapılmışlar o zaman uzun uzun konuşulur, yanlışlardan dönülür, esas olan kulübe elinizi uzatmanız.

Önceki ve Sonraki Yazılar