TEDES'te, AMBULANS'a Yol vermeli mi!?

TEDES Sistemi Çarşamba Günü Nurtopu biçiminde "Çocuğumuz olarak" kucağımıza alınmış olacak!

Naçizane Denemeye değer bir uygulama.
Ve de olması gereken bir Zorunluluk!23170
Bazı arkadaşlarımızın "Çağı Yakalamak"ve " Google emmi " ile küskünlük, yeteneksizlik ve dahi yetersizlik konusunda çektikleri "Kabızlık" sonucu bana, yıne, "Sallamaları"nı hoş göreceğim amma lakin bazı okurlarımızın ve de Muarızlarımın, "Hoca, Niye TEDES'e sesin çıkmıyooo" sözlerinin altında yatan sitemin ne olduğunu da bilmez değilim"!
 
TEDES' te AMBULANSA KIRMIZI IŞIKTA YOL VEREBİLİRSİNİZ..
 
Muarızlarımızın geçtiğimiz günlerde Valilikçe çağırılan Arap Gazeteci zirvesinde, -Protestocularından biri olduğum TOMUR restoran alanının imal ve ikamesini Reddetmiştim- TOMUR'da gazeteci olarak yediğim " iki lokmayı " burnumdan getirmesini hoş karşılasam bile TEDES ve Beleş İNTERNET konusunda araştırma yapmadan "Bana bulaşmalarını" hazmetmekte zorlandım desem yeri var!.
 
TEDES MERKEZİ 24 SAAT CANLI KAMERA TAKİBİ YAPIYOR
 
Büyük Şehir Başkanı Enver Yılmaz'ın TEDES MERKEZİ ZİYARET ETTİ haberini Dinlerken/okurken "TEDES 24 Saat Kayıt yapacak" türünden açıklamalarını benim gibi yarım kulak dinlersen sonunda Bana da, çevreye de "KIRMIZI IŞIKTA AMBULANSA YOL VERİNCE KESİLECEK CEZAYI SEN ÖDERSİN" demenizi makul karşılamak mümkün olmuyor, maalesef!..
Neden dersen TEDES ANA KUMANDA durumu o an canlı takip ediyor ve ceza kesmiyor...
Yani Büyüşehrin İnternetine benim İphone deki hattım 5 basar ama Çağın gereği olan TEDES Konusundaki Çalışmasına da benden "Tık çıkmaz" aga!..
Yine Son sözüm le kapatıyorum bu kısa yazıyı " ben soL'cuyum, Salak değil"
Bilmem Anlatabildim mi!

Önceki ve Sonraki Yazılar