ORDU PROTOKOLU YILBAŞI GECESİ GÖREV BAŞINDAKİ GÜVENLİK GÜÇLERİ, İTFAİYE VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

ORDU PROTOKOLU YILBAŞI GECESİ GÖREV BAŞINDAKİ GÜVENLİK GÜÇLERİ, İTFAİYE VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Ordu protokolü, yılbaşı gecesi görev başındaki kamu personeline ziyaretlerde bulundu. Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve protokol mensupları, gece boyunca yoğun bir tempoda çalışan, 2023 yılının son saatl

ORDU PROTOKOLU YILBAŞI GECESİ

GÖREV BAŞINDAKİ GÜVENLİK GÜÇLERİ, İTFAİYE VE SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Ordu protokolü, yılbaşı gecesi görev başındaki kamu personeline ziyaretlerde bulundu. Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve protokol mensupları, gece boyunca yoğun bir tempoda çalışan, 2023 yılının son saatlerinde şehrin huzuru, güvenliği, can ve mal emniyeti için çalışan kamu görevlilerini ve sağlık personellerini çalıştıkları yerde ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Sırasıyla jandarma ve polis trafik kontrol noktaları, Altınordu Polis Merkezi, Ordu Emniyet Müdürlüğü, 112 çağrı merkezi ve Ordu Büyükşehir İtfaiye çalışanlarını ziyaret eden Vali Erol, Başkan Güler ve beraberindeki protokol mensupları, personele tatlı ikram ederek gece boyunca yoğun bir tempoda çalışan ekiplere teşekkür ettiler.

ordu-protokolu-yilbasi-gecesi-gorev-basindaki-guvenlik-gucleri-itfaiye-ve-saglik-calisanlarini-ziyaret-etti-002.jpeg

BAŞKAN GÜLER: “2024 YILININ DÜNYA VE ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Yapılan ziyaret ve 2024 yılı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Güler, “Zorlu bir yıldan sonra yeni bir yıla başlıyoruz. 2024 yılının ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz için hayırlı ve güzel bir yıl olur. Bizlerde şehri yöneten Valimiz, Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz ve diğer arkadaşlarımızla yeni yıla saatler kala nöbet başında olan arkadaşlarımızı ziyaret ederek onların yeni yıllarını kutladık. Bu vesileyle, 2024 yılının başta ülkemiz, milletimiz, mazlum coğrafyalar olmak üzere tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

ordu-protokolu-yilbasi-gecesi-gorev-basindaki-guvenlik-gucleri-itfaiye-ve-saglik-calisanlarini-ziyaret-etti-003.jpeg

VALİ MUAMMER EROL: “YENİ YILDA DAHA FAZLA ÇALIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

Yeni yıl ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Ordu Valisi Muammer Erol, “2024 yılı ile birlikte Türkiye Yüzyıl’ının ilk yılına bismillah demiş oluyoruz. Dileriz ve ümit ediyoruz ki, ülkemiz arzu ettiğimiz yerde, insanlarımız arzu ettiğimiz hayat seviyesinde olur. Türkiye Yüzyılı’nı yapacak çalışmaların gayretin içerisinde bizler de elimizden geleni yapacağız. Yeni yüzyılda ülkemiz, milletimiz hak ettiği arzuladığı refah seviyesine, gelişmişlik seviyesine ulaşacak. 2023’de yaşadığımız 6 Şubat depremini de unutmuyoruz. Deprem ülkesiyiz. Allah korusun ama yine de depremin her an olabileceğini düşünerek hareket etmeliyiz. 2024 yılında başlayarak deprem gerçeğini bilerek ve acılarını yaşayarak her şeyi daha iyi, daha güzel, daha doğru yapmaya çalışırsak inşallah insanlarımız da daha huzurlu ve mut olurlar ve yüreğimiz yanmaz” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ve Vali Muammer Erol’un ziyaretlerine, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz ile İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy da eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.