ORDU ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIK GÖREVİNE PROF. DR. HAKAN TİMUR ATANDI.

ORDU ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIK GÖREVİNE PROF. DR. HAKAN TİMUR ATANDI.

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş gerçekleştirdiği konuşmasında “Dün itibariyle Tıp Fakültesi dekanlık görevine YÖK tarafından Prof. Dr. Hakan Timur hocamız atandı. Gerçekleştirilen bu atama bizleri son derece mutlu etti. Üniversitemiz ve çalışma arkadaşlarımız

TIP VE İLAHİYAT FAKÜLTELERİNE İKİ YENİ DEKAN ATANDI

ORDU ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DEKANLIK GÖREVİNE PROF. DR. HAKAN TİMUR ATANDI.

Tıp Fakültesinde gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu Üniversitesinin diğer yöneticileri ile fakültenin akademik ve idari personeli katıldı.

hakantimurorhanbas-dekan-001.jpegRektör Prof. Dr. Orhan Baş gerçekleştirdiği konuşmasında “Dün itibariyle Tıp Fakültesi dekanlık görevine YÖK tarafından Prof. Dr. Hakan Timur hocamız atandı. Gerçekleştirilen bu atama bizleri son derece mutlu etti. Üniversitemiz ve çalışma arkadaşlarımızla birlikte nice başarılar elde edeceğimize inanıyorum. BeklentimizÜniversitemizi her geçen dönem bilimsel olarak bir üst seviyeye çıkarmak; mutlu, yaşanabilir ve konforlu bir çalışma ortamı oluşturmaktır. Bu vesile ile Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hakan Timur hocamıza teşekkür ediyor, kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Tıp Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Hakan Timur, “Öncelikle bu görevi bana tevdi ettikleri için başta Rektör hocam olmak üzere tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Burada bulunma amacımız Tıp Fakültesini bilimin ışığında, teknoloji ile birlikte daha yukarı seviyelere taşımak ve bilimsel aktivitelerin artarak devam etmesidir. Biz elimizden geleni yapacağız, bunun sorumluluğu ve bilincindeyiz. İnşallah Tıp Fakültemizi hep birlikte daha ileri seviyelere taşıyacağız.” dedi.

İlahiyat Fakültesi Dekanlığına Prof. Dr. Hamit Er Atandı

Ordu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlık görevine Prof. Dr. Hamit Er atandı.

İlahiyat Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Orhan Baş, Ordu Üniversitesinin diğer yöneticileri ile fakültenin akademik ve idari personeli katıldı.hakantimurorhanbas-dekan.jpeg

Rektör Prof. Dr. Orhan Baş yapmış olduğu konuşmada “Görevde olduğumuz süre boyunca Üniversitemizin ve eğitim birimlerimizin ve İlahiyat Fakültemizin bilimsel olarak daha ileri seviyelere taşınması en büyük hayalimizdir. Bu noktada İlahiyat Fakültemizin ihtiyaç duymuş olduğu eğitim binasının yapılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bununla birlikte Fakültemizin adından söz ettiren bir üniversite olmasını istiyoruz, bunun için elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Bu vesile ile İlahiyat Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Hamit Er hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. “dedi.

img-7421.jpegİlahiyat Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Hamit Er, “Ordu Üniversitesinin bir mensubu ve aileye katılan yeni ferdi olarak mutlu ve memnun olduğumu belirtmek isterim. Üniversitemiz güzel bir Üniversite, İlahiyat Fakültemizin de Üniversitemizin örnek bir fakültesi olma yolunda ilerleyeceğine eminim. Genç ve dinamik bir kadromuz var, bu kadromuzla Üniversitemize gereken desteğin bir üstünü vermeye gayret edeceğiz. Fakülte binamız yapılacak, bu önemli bir aşama. Binamızdan daha önemlisi akademik olarak yayınlarımızın kalitesidir. Üniversitemize bize düşen paydan daha fazlasını geri dönüş olarak yansıtacağımıza Rektör hocamızın yanında söz veriyoruz.” diye konuştu.

hakantimurorhanbas-dekan-002.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.