Torun'dan Tahıl  Membran Cinneti

Torun'dan Tahıl Membran Cinneti

Başkan Torun Yazın göbeğinde ve en çok ihtiyaç duyulan /duyulacak günlerde maalesef bu alanlarda inşaa faliyeti başlattı..Orduya en çok insanın geldiği Temmuz ayında Orduya DERİNLİK VE GENİŞLİK hissi veren açık alanları kapatma/tadilata almada yine yanlı

 

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun neredeyse doğal özellik taşıyan herşeye karşı antipati duyarcasına kentin yeşil alan olan yada gökyüzünü gördüğümüz her yeri/şeyi bozmaya yeminli gibi davranıyor...
 
Başkan Torun Yazın göbeğinde ve en çok ihtiyaç duyulan /duyulacak günlerde maalesef bu alanlarda inşaa faliyeti başlattı..
 
Orduya en çok insanın geldiği Temmuz ayında Orduya DERİNLİK VE GENİŞLİK  hissi veren açık alanları kapatma/tadilata almada yine yanlış zamanlama yaptı.
 
Başkan Torun, Kentin en önemli ve tek özgünlüğü olan dinlenme alanlarımızdan 1- Ziraat  Bankası Önundeki Parkı 2- Tahıl Parkını 3- Atatürk Parkını 4- Plaj mevkiinde soyaya kadar olan yerdeki şeridi, Tamır/Tadilata alırken Cumartesi Pazarı İle Pazartesi Pazarının olduğu alanıda Kentlilik açısından yanlış değerlendirdi.
 
Ayrıca zaten en kalabalık zaman olan Temmuz ayında kentin en önemli ana caddesi olan ZÜBEYDE HANIM'ı da "Yapım Çalışmasına" soktu..
 
Ana yollardan birisi olan Okullar Caddesini de  uzunzaman ve halen yer yer kapatan Belediye yönetimi trafiğide felç noktasına getirdi,
 
Kısacası Sayın TORUN Yine Sorun Üretti ve neredeyse SORUN/TORUN denklemi olusturttu...
 
                                                                                                 Ordu Kent Gazetesi
 
Belediyenin haberini aşağıda okuyabilirsiniz...
 
Tahıl Pazarına Membran Cinneti
Tahıl Pazarının üzeri membran'la kapatılıyor.
Ordu Belediyesinin çevre düzenlemesi ile birlikte yeni bir görünüme soktuğu tahıl pazarı üzerine membran yapılıyor.

 
            Yaklaşık 150m2 genişliğe sahip olacak membran sayesinde vatandaşların dinlenme alanı olarak kullandığı tahıl pazarında gölgelik sağlanarak, yağmur ve sıcağın etkisi ortadan kaldırılacak. 


            Bugün Belediye Başkan Vekili Ergun ALEYBEYOĞLU tahıl pazarında incelemelerde bulunarak, membranla ilgili yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Tahıl pazarının artık eskiden olduğu gibi insanların dinlendiği ve buluştuğu bir nokta haline geldiğini belirten ALABEYOĞLU, “Son dönemde yaptığımız düzenlemeler burayı yine cazip hale getirdi. Birçok vatandaşımızın buluşma ve dinlenme noktası olan tahıl pazarında 150m2’lik yerin üstünü membranla kapatarak gölgelik sağlayacağız. Bu sayede vatandaşlarımız yağmur ve güneşten etkilenmeyecekler” dedi.

 


           

 

 
                 
 
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum