Bakandan Toruna Ziyaret

Bakandan Toruna Ziyaret

Kabadüz Belediye Başkanı Olgun AKTAŞ ile birlikte yaptığı ziyarette Ordu’ya ilk defa geldiğini ifade eden Bakan Kemal DÜRÜST, KKTC ve Türkiye arasındaki dostluğun geçmişten günümüze hiçbir erozyona uğramadan devam ettiğini ve kendilerinin KKTC’de huzur iç

 

KKTC Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanı Kemal DÜRÜST programı nedeni ile geldiği Ordu'da Başkan seyit TORUN' u da makamında ziyaret etti.

Bakandan Toruna Ziyaret

Bakan DÜRÜST, Trabzon’da düzenlenecek olan 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları için geldiği bölgemizde Ordu ‘ya da uğrayarak Başkan Seyit TORUN’ a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. 

 

 Kabadüz Belediye Başkanı Olgun AKTAŞ ile birlikte yaptığı ziyarette Ordu’ya ilk defa geldiğini ifade eden Bakan Kemal DÜRÜST, KKTC ve Türkiye arasındaki dostluğun geçmişten günümüze hiçbir erozyona uğramadan devam ettiğini ve kendilerinin KKTC’de huzur içinde görev yapabilmelerinin Anavatanın verdiği destekle gerçekleştiğini belirtti. Ordu kentinin sosyal ve kültürel olarak Karadeniz’de farklı bir özelliğe sahip olduğunun dikkatini çektiğine vurgu yapan Bakan DÜRÜST, “Bu ziyaretimde güzel dostluklar kazandım. Bizler de sizleri yavru Vatan KKTC’ne bekleriz. Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi. 

 KKTC Milli Eğitim Kültür ve Turizm Bakanı Kemal DÜRÜST ziyareti anısına Başkan Seyit TORUN’ a bir plaket takdim etti.  Başkan Seyit TORUN ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek İki farklı bayarak altında iki farklı ülkede yaşıyor gözüksek te bizler tek bir geçmişi olan toplumlarız diyerek  günün anısına Bakan DÜRÜST’ e yöresel bir tablo ve içerisinde Ordu ile ilgili dokümanların bulunduğu bir çanta hediye ederek teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.