Başkan Sel Felaketinde Suçluyu Buldu

Başkan Sel Felaketinde Suçluyu Buldu

Başkan Torun “Tüm uyarılarımıza rağmen kentimizi çevreleyen derelere vatandaşlarımızın atmış olduğu çöpler (soba, otomobil lastiği, yatak, karyola, beyaz eşya hurdaları vb.) bu derelerin akışını engellediği için bazı bölgelere su basmasına neden olmuştur

Başkan Torun Sel Felaketinde suçluyu buldu... 


Dere Yataklarının İçine Ev yapma/Bina yapma izni verenler değilde soba, otomobil lastiği, yatak, karyola, beyaz eşya hurdaları vb Orduyu "Sele boğmuş"

19634

 

İlahi Başkanım Siz çok yaşayın emi...      

Ordunun Esas Felaketi Melet ırmağına Sel gelmesidir.

Eğer Melet'e Sel gelirde Çöplüğü dağıtırsa Ordulular en az 30 Yıl denizde Çöplerle yüzer...

 

Ve Ordu Artık Sahillerine Dalga değil hegün Çöp vuran bir Kent olur..      

Umarım ve dilerimki, Melet Irmağı Taşmasın                   OKG

Sağdaki Resim İmam Hatipten Devlet hastanesine giden yokuşta çekildi... Dere yatağımı Taştı burda?! 

Alt Yapı Özensiz yapılınca böyle oluyor...

Bu Resimlerden Arşivimizde o kadar var ki, ordu adına kaygı duyduk iyice!!!

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.196934670370780.52227.122767587787489



... “Tüm uyarılarımıza rağmen kentimizi çevreleyen derelere vatandaşlarımızın atmış olduğu çöpler (soba, otomobil lastiği, yatak, karyola, beyaz eşya hurdaları vb.)  bu derelerin akışını engellediği için bazı bölgelere su basmasına neden olmuştur. Her şeye rağmen Ordu Belediyesi kentin bu felaketi en az zararla atlatabilmesi için yoğun bir çalışma göstermektedir” dedi.  

Ordu Doğal Afetle Mücadele Ediyor…  

http://www.ordu.bel.tr/oku-2494-ordu_dogal_afetle_mucadele_ediyor%85.html

Ordu Belediyesi ekipleri yağmurun şiddetini arttırmaya başladığı gece saat 02.00’dan itibaren kentin hasas noktalarında ve ana arterlerinde çalışmalarını aralıksız  sürdürüyor. 


Olumsuz hava şartlarınına karşı yoğun bir mücadele veren ekiplerin çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Seyit Torun “Şu anda kentimizde olağan üstü bir durum söz konusu. Ordu Belediyesi bu olumsuzluğu asgariye indirmek için ekipleriyle elbirliği içerisinde çalışmalarını sürdürüyor” dedi. 
    
Başkan Torun Ordu Belediyesi olarak yağmur sularının tahliyesini sağlayan kent içi kanalların kapasitesini iki, yer yer üç katına çıkarmış olsakta öngörülemeyen bu yağmur kentin belirli bölgelerinde sorun yaşanmasına sebep olmuştur. 
Kent Merkezinin özellikle Saray, Aziziye, Selimiye ve Zaferi milli Mahallelerimizden gelen derelerin tehdidi altında olduğunu söyleyen Başkan Torun aldığımız önlemler sonucunda yaşanan bu doğal afet daha ileri boyutlara ulaşmamış en azından can kaybı gibi üzücü olaylar yaşanmamıştır. Ancak ana su borularında,işyerleri ve evlerde önemli maddi hasarlar meydana gelmiştir. Selden zarar gören vatandaşlarımızın zarar ve ziyanları komisyon tarafından tespit edilip karşılanacaktır. 
Başkan Torun “Tüm uyarılarımıza rağmen kentimizi çevreleyen derelere vatandaşlarımızın atmış olduğu çöpler (soba, otomobil lastiği, yatak, karyola, beyaz eşya hurdaları vb.)  bu derelerin akışını engellediği için bazı bölgelere su basmasına neden olmuştur. Her şeye rağmen Ordu Belediyesi kentin bu felaketti en az zararla atlatabilmesi için yoğun bir çalışma göstermektedir” dedi. 
Belediye Başkanı Seyit Torun Kentin yaşadığı sel felaketinde bizleri yalnız bırakmayarak yardımlarını esirgemeyen  Giresun, Perşembe,Gölköy. Ünye ve Fatsa Belediyelerine teşekkür ediyorum.dedi

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum