Bakan Şahinden Taziye Mesajı

Bakan Şahinden Taziye Mesajı

O, Ankara’da yıllar yılı birlikte çalıştığımız, hemşerilerinin dilinde: “Harun Abi” olarak, gönüllerinde de, iyiliksever, yardımsever bir cemiyet insanı olarak yer edinmiş, hep hemşehrileri ile iç içe olmuş biri idi. ” dedi.

Bakan Şahinden Taziye Mesajı

İçişleri Bakanı İdris Naim ŞAHİN, Ak Parti Ordu Milletvekili Harun ÇAKIR’ın vefatı dolayısı ile bir taziye mesajı yayınladı.

Ordu’muz değerli bir evladını, partimiz de dürüst ve çalışkan bir milletvekilini kaybetmiştir. Azmi ve AR-GE’ci kişiliği ile kısa süre içerisinde ilimize ve ülkemize yararlı hizmetler sunacağını gösteren milletvekili arkadaşımız Sayın Harun ÇAKIR’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. diyen Bakan ŞAHİN mesajında:  “ Van depreminin yaralarını sarmak için bölgede bulunduğumuz Cuma gününün akşam saatlerinde; İlimizin değerli milletvekili Sayın Harun ÇAKIR’ın kalp krizi sonucu vefatını derin bir üzüntü içinde öğrendim.19823 12 Haziran milletvekili genel seçimlerinde birlikte kampanya yürütüp, birlikte milletvekili seçildiğimiz Ordu’muz, güzide bir evladını kaybetmiştir. Ordulular, hemşehrileri Harun ağabeylerinin eksikliğini hep hissedeceklerdir. O, Ankara’da yıllar yılı birlikte çalıştığımız, hemşerilerinin dilinde: “Harun Abi” olarak, gönüllerinde de, iyiliksever, yardımsever bir cemiyet insanı olarak yer edinmiş, hep hemşehrileri ile iç içe olmuş  biri idi.  dedi.

Bakan ŞAHİN mesajının devamında: “Ordulu hemşehrileri de, onu bu son yolculuğunda yalnız bırakmadılar. Vefatı, vefalı dostlarının ve sevenlerinin ne kadar çok olduğunu gösterdi. Kendisini hep hayırla yad edeceğiz. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Kederli ailesine, sevenlerine, Ak Parti camiasına ve tüm Ordulu hemşehrilerimize başsağlığı diliyorum. ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum