20 Ocakta AKSM'de Seninle Evlenirmiyim

20 Ocakta AKSM'de Seninle Evlenirmiyim

Barbaros Uzunöner,in yazıp yönettiği seninle evlenir miyim adlı tiyatro oyunu 20 OCAK 2012 günü akşam saat:20.00 de Kültür Sanat Merkezi büyük salonda seyirciyle buluşuyor .Yılın komedi oyunu izleyenlere kahkaha dolu saatler yaşatacak.

 

Barbaros Uzunöner,in yazıp yönettiği seninle evlenir miyim adlı tiyatro oyunu 20  OCAK  2012 günü  akşam saat:20.00 de Kültür Sanat Merkezi büyük salonda  seyirciyle buluşuyor .Yılın komedi oyunu izleyenlere kahkaha dolu saatler yaşatacak.

SENİNLE EVLENİR MİYİM ADLI KOMEDİ OYUNU ORDU KÜLTÜR SANAT MERKEZİN,DE SERGİLENECEK      

      KONAK ve ÇILGIN DERSANE filmlerinde başrolde oynayan YALAN DÜNYA, AŞK OYUNU, GEÇ GELEN BAHAR, YAHŞİ CAZİBE, SİHİRLİ ANNEM gibi dizilerde önemli roller üstlenen STAR TV'de ZOOM isimli programı sunan ADSL ve CORNETTO reklamlarında oynayan SEVİL UYAR ve BARBAROS UZUNÖNER tiyatro sahnesinde.

HAYDAR DÜMEN "Ben de varım" diyor.

Oyunda ikiliye sesi ile Prof. Dr. HAYDAR DÜMEN de eşlik ediyor.

Oyuna özel bestelenmiş mizahi şarkılar ve türküler ile beslenen hoş bir komedi. Roman havası, Karadeniz türküsü, Arabesk, Ankara havası,Rap, Pop, Türk Sanat Müziği eserleri oyunun bölümleri arasında çalınarak izleyenlerin neşesine neşe katıyor.

Baran ve Cansu arasındaki evlilik ile sonuçlanan ilişki;  seyredenleri gerçek bir mizahi yolculuğa çıkarıyor.

Baran ve yalanlarına tıpkı Cansu gibi sizlerde inanıcaksınız.

Tam anlamıyla anasının gözü Baran Kaya. Saflığın ve güzelliğin temsilcisi Cansu Kırbaçlar.

Zamane ilişkilerine mizah yoluyla değinen iki perdelik şarkılı türkülü komedi.

Oyunda Çingene Çiçekçi ve Rus kadının söylediklerine siz de inanacak Prof Dr. Haydar Dümen'in cevaplarına ise inanamayacaksınız.

Komedi başlıyor...

Kasım 2010'da Barbaros Uzunöner'in sanat yönetmenliğinde kurulan Bu Tiyatro, sanatsal çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de her zaman yer alacaktır.

Eğlendiren, akılda kalan, farklılıklar sunan, aydınlatan oyunlar sahnelemeyi amaçlayan Bu Tiyatro, Tiyatro'nun bu günlere gelebilmesi için çeşitli zorluklara katlanan, Tiyatro'ya vücut veren ustalara her zaman saygılı ve vefalı olacaktır.

Tiyatro; oyun, oyuncu ve seyirci ile bir bütündür. Bunlardan biri olmazsa yapılamaz. Bu Tiyatro bunun bilinci ile seyircisine en iyiyi sunmak için işinin ehli olan ekibi ile tüm gücü ile çalışacaktır.

Bu uğurda çalışmak Bu Tiyatro ekibi için dinlenmektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.