Bakan Şahin Orduda Etkinliklere Katıldı

Bakan Şahin Orduda Etkinliklere Katıldı

Pazar Günü Ankara’dan havayoluyla Trabzon’a oradan da karayoluyla Ordu’ya gelen İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim ŞAHİN, İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün vefat edenPiraziz Belediye Başkanı Hasan ŞENEL'in ailesine taziye ziyaretinde bulu

 

İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim ŞAHİN, çeşitli programlara katılmak üzere Ordu’ya geldi.

 

Bakan Şahin Orduda Etkinliklere Katıldı

Vefat Eden Piraziz Belediye Başkanının Ailesine Taziye Ziyareti


Pazar Günü Ankara’dan havayoluyla Trabzon’a oradan da karayoluyla Ordu’ya gelen İçişleri Bakanı Sayın İdris Naim ŞAHİN, İstanbul’da bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün vefat eden Piraziz Belediye Başkanı Hasan ŞENEL'in ailesine taziye ziyaretinde bulunmak üzere Piraziz ilçesine geldi.

Piraziz ilçesine gelişinde, Giresun Valisi Dursun Ali ŞAHİN, Ordu Valisi Orhan DÜZGÜN, Giresun Milletvekilleri Adem TATLI, Mehmet GELDİ, İçişleri Bakanlığı Başmüfettişi Hamit YÜKSEL,Piraziz Kaymakamı Ali Hamza PEHLİVAN, Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Okay MEMİŞ, Belediye Başkan Vekili Cafer MAVİ, Giresun Belediye Başkan Vekili Orhan KURT, Giresun İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail ÇETİNBAŞ, İl Emniyet Müdürü Hikmet BULAK ve vatandaşlar tarafından karşılanan Bakan ŞAHİN cenaze evine gitti.

Merhum belediye başkanının yakınlarına ve Piraziz halkına başsağlığı dileyen Bakan ŞAHİN, taziye ziyaretinin ardından Ordu'ya hareket etti.

“Yerel Gençlik Politikaları Karadeniz Bölgesi Toplantısı”na katıldı

Ordu’da partisinin Kadın Kolları 3. Olağan Genel Kurul Toplantısına katılan Bakan ŞAHİN, daha sonra Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen “Yerel Gençlik Politikaları Karadeniz Bölgesi Toplantısı”na katıldı.

Ordu Kültür Sanat Merkezi'ndeki toplantıya, Bakan ŞAHİN’in yanı sıra Vali Orhan DÜZGÜN, Milletvekili Fatih Han ÜNAL, Garnizon Komutanı Jandarma Albay İsmail GÜZEY, Belediye BaşkanıSeyit TORUN, protokol üyeleri ve Türkiye’nin değişik illerinden gelen çok sayıda genç katıldı.

Burada bir konuşma yapan İçişleri Bakan ŞAHİN, çok ağır ve derin krizlerden başarıyla çıktıklarını söyleyerek, "Bugün Türkiye için hiçbir hedef ulaşılmaz değil. Hiçbir hedef hayal de değil. Başarı, başarıya inananların. Hayalleri olmayanın, hedefi de olmaz. Bu ülke çok ağır, derin krizler, sıkıntılar ve bunalımlar yaşadı. Bizler çok çetin ve meşakkatli olan bu süreçten çıkmayı birlikte başardık" diye konuştu.

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100'üncü yılı olan 2023 yılında hedeflerinin olduğunu dile getiren Bakan ŞAHİN şöyle devam etti: "Bu hedefin gerçekleşmesi, gençlerimizin ve ülkemizin geleceğini farklı bir şekilde kuracaktır. Türkiye bu hedefi birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik içinde, el ele vererek omuz omuza yürüyerek inşallah gerçekleştirecektir. Gençler bu hedef şüphesiz sizlerle daha emin bir şekilde gerçekleşecektir, daha doğru bir şekilde gerçekleşecektir. Türkiye'nin geleceğini kuşkusuz öncelikle ve doğru bir şekilde sizler belirleyeceksiniz. Biz diyoruz ki 11 yıl sonrasında 2023 yılına geldiğimizde çağdaş, demokratik ve çoğulcu bir anayasayı hep beraber yapmış olalım."

Meslek Kuruluşlarının Temsilcilerinin Sorunlarını Dinledi

Bakan ŞAHİN, Ordu Kültür Sanat Merkezi'ndeki toplantının ardından, Ordu ve Giresun’daki bazı meslek kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi. Meslek kuruluşlarının temsilcilerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bakan ŞAHİN, toplantının ardından havayoluyla Ankara'ya dönmek üzere Trabzon’a hareket etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.