Yıldız: "19 Mayıs bu toprakların dirilişidir"

Yıldız: "19 Mayıs bu toprakların dirilişidir"

19 Mayıs, Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla andığımız ve geleceğimiz olan gençlerimizin bayramıdır. Atatürk'ün Gençliğe Hitabı ve Cumhuriyet'i Türk gençliğine emanet etmesi, gelecek kuşaklara inancının ve güveninin göstergesidir. Ülkemizi daha

CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Yıldız: "19 Mayıs bu toprakların dirilişidir"

http://idrisyildiz.com/haberdetay.php?id=271

Yıldız mesajında şu ifadelere yer verdi:

19 Mayıs bir başkaldırışın ilk adımlarının atıldığı tarihtir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basmasıyla birlikte, özgürlük ve milli egemenlik ateşinin yakıldığı tarihtir. Bu nedenle Türkiye'de yaşayan her bireyin özümsemesi gereken bir gündür.

19 Mayıs, Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha saygıyla andığımız ve geleceğimiz olan gençlerimizin bayramıdır. Atatürk'ün Gençliğe Hitabı ve Cumhuriyet'i Türk gençliğine emanet etmesi, gelecek kuşaklara inancının ve güveninin göstergesidir. Ülkemizi daha ileri seviyelere götürecek, Atatürk ilkelerine ve onun eserlerine sahip çıkacak olan bugünkü Türk gençliğidir. Dileğimiz odur ki; Türk Gençliği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da, kendisine armağan olan bayramı kendisine yakışan şekilde coşkuyla ve Atatürk'ün kendilerine olan inanç ve beklentilerinin farkında olarak kutlar ve dahası bu inanç ve beklentiler doğrultusunda hareket ederler.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türk ulusunun bağımsızlığının simgesi olan “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı”nı kutluyor, başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan toprakları için canını seve seve feda eden tüm vatan kahramanlarını saygıyla anıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.