Koza Davetiye Kanaltürk’ ü satın aldı

Koza Davetiye Kanaltürk’ ü satın aldı

Koza İpek Grubu şirketlerinden Koza Davetiye Mağaza İşletmeleri ve İhracat A.Ş. Kanaltürk' ü satın aldığını açıkladı.

Şirketten İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yapılan açıklamada, Koza Davetiye' ye ait ATP İnşaat ve Ticaret A.Ş.' nin, ana iştigal konusu Kanaltürk TV, Kanaltürk Radyo ve www.kanalturk.com.tr sitesinin, yayıncılığı ve iletimi olan; bu medya varlıklarının her türlü lisans, marka ve fikri mülkiyete haklarına sahip bulunan ve diğer şirketlerinde ana hakim ortağı olan Yaşam Televizyon Yayın Hizmetleri A.Ş.'nin yüzde 99,99 hisselerini satın aldığı bildirildi.

Açıklamada satın alma işleminin değeri konusunda bilgi verilmedi. Koza İpek Holding, medya sektörüne 2005 yılında Bugün Gazetesi'ni satın alarak girmişti. 1948 yılında Ali İpek tarafından kurulan Koza Davetiye şirketi, davetiye, tebrik, duyuru kartları kartvizit, kartpostal, bloknot, takvim, ajanda, defter vb ürünlerin imalatı ve yurtiçi, yurtdışı satışı alanlarında faaliyet gösteriyor.

Koza Davetiye ve Koza-İpek Holding, üç yıl önce de Normandy Madencilik A.Ş.nin bütün hisselerini Newmont Mining Corporation isimli firmadan satın alarak madencilik sektörüne adım atmıştı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.