Kamil Sönmez Toprağa Verildi

Kamil Sönmez Toprağa Verildi

Kamil SÖNMEZ’in naaşı, Kozağzı Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki baba evine getirilerek komşularından helallik alındı. Daha sonra Kozağzı Mahallesi'ndeki evinden alınarak belediye meydanına getirildi. Burada SÖNMEZ'in eşi Nilgün, oğlu Murat, kızı Selin ve kar

Geçtiğimiz Perşembe gecesi tedavi gördüğü İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde vefat eden ve dün İstanbul’da Üsküdar Şakirin Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından cenazesi memleketi Perşembe ilçesine getirilen, Ordu’nun yetiştirdiği önemli sanatçıların başında gelen Kamil SÖNMEZ ebediyete uğurlandı.

 

Kamil Sönmez Toprağa Verildi

 

 

Karadeniz’in usta sesi Kamil SÖNMEZ için ilk olarak dün İstanbul’un Üsküdar ilçesinde bulunan Şakirin Camii’nde cuma namazına müteakip cenaze kılındı. Namazın ardından cenaze memleketi Ordu’nun Perşembe ilçesine getirildi.

 

 

 

Kamil SÖNMEZ’in naaşı, Kozağzı Mahallesi İnönü Caddesi’ndeki baba evine getirilerek komşularından helallik alındı. Daha sonra Kozağzı Mahallesi'ndeki evinden alınarak belediye meydanına getirildi. Burada SÖNMEZ'in eşi Nilgün, oğlu Murat, kızı Selin ve kardeşi Remzi SÖNMEZ taziyeleri kabul etti. Daha sonra Meydan Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazın ardından Kozağzı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

 

 

Ünlü sanatçının cenaze törenine, İçişleri Bakanı İdris Naim ŞAHİN, Ordu Valisi Orhan DÜZGÜN, Çorum Valisi Sabri BAŞKÖY, Ordu Milletvekilleri Fatih Han ÜNAL, İhsan ŞENER, İdris YILDIZ, Samsun Milletvekili Haluk KOÇ, İstanbul Milletvekili Süleyman ÇELEBİ, Ordu Belediye Başkanı Seyit TORUN, Perşembe Kaymakamı Abdullah KÜÇÜK, Perşembe Belediye Başkanı Selami ÇARKCI, ailesi ve sanatçı dostlarının yanı sıra yağan yağmur ve soğuk havaya rağmen başta Perşembeliler olmak üzere Ordu’nun her yerinden gelen vatandaşlarda katıldı.

 

 

 

Ordu Müftüsü Mustafa KOLUKISAOĞLU tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından SÖNMEZ'in cenazesi, Perşembe Belediyesi'ne ait cenaze nakil aracına konularak Kozağzı Mahallesi'ndeki aile kabristanına götürüldü. SÖNMEZ'in cenazesi, burada dualar eşliğinde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.