Ünal'dan Müdür Türkkan’a ziyaret

Ünal'dan Müdür Türkkan’a ziyaret

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı öncesinde Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan’ı ziyaret etti. Milletvekili Ünal, ziyaretinde yeni eğitim öğretim yılının, öğrencilere, velilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını diler

Ünal'dan Müdür Türkkan’a ziyaret

 
AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı öncesinde Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan’ı ziyaret etti.
Milletvekili Ünal, ziyaretinde yeni eğitim öğretim yılının, öğrencilere, velilere ve öğretmenlere hayırlı olmasını dilerken, Ordu’da eğitim alanındaki yatırımlarında hızla devam edeceğini söyledi.ÜNAL, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan’ı ziyaretİ
 
Milletvekili Fatih Han Ünal, Ordu’da okulların son durumunu  Milli Eğitim Müdürü Nevzat Türkkan’dan dinlerken, ziyarette yaptığı konuşmada, “ 2013-2014 eğitim öğretim yılı şimdiden hayırlı olsun. Çocuklarımız artık kulaklarını zile vermiş. Zilin sesini bekliyorlar. Önümüzdeki hafta anaokulu ve birinci sınıfların zili çalacak.
Yaklaşık 2 hafta sonrada normal öğretim tüm okullarımızda başlamış oluyor. Bu ziyaretimiz ile birlikte ilimizdeki milli eğitim yatırımlarının ne aşamada olduğunu öğrenmek arzusu ile buraya geldik.
 
Ben bu güne kadar AK Parti, Milli Eğitim Bakanlığı, hükümetimiz döneminde bir çok alanda hizmet var ama bence en önemlisi milli eğitime yapılan yatırımdır. Eğitime yapılan yatırım insana yapılan yatırımdır. 
 
Hedefimiz Ordu’da eğitimin kalitesini yükseltmektir. Buda hizmet binalarını onarmaktan geçiyor. Bu arada müfredatta da çok önemli değişiklikler var. Yapı açısından eskiden bir okul sözü alındığında düğün bayram olurdu.
Dünü bugüne eşit olan bizden değildir anlayışı içerisinde bizlerde kendimizle yarışacağız. Bina kazandırmanın gayreti içerisidne olacağız” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.