OKULLARA 500 HİZMETLİ

OKULLARA 500 HİZMETLİ

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, İşkur tarafından düzenlenen Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Ordu'da okullarda 500 kişinin istihdam edilmesi için 5 milyon 500 bin TL değerinde ödenek aktarılmasını sağladı.

OKULLARA 500 HİZMETLİ ALINACAK21705

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener,  İşkur tarafından düzenlenen Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Ordu'da okullarda 500 kişinin istihdam edilmesi için 5 milyon 500 bin TL değerinde ödenek aktarılmasını sağladı.

İşkur vasıtası ile okullara alınacak hizmetli personel 9 ay boyunca temizlik, bakım, onarım işlerinde görev yapacak.

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, gelen istihdam ve ödeneğin Ordu'ya hayırlı olmasını dileyerek yaptığı  açıklamada, "Bütçede en büyük payı eğitime ayırıyoruz. Eğitim AK Parti'nin birinci önceliğidir. Okullarımızda eğitim-öğretim yılının başlaması ile bize iletilen en büyük sıkıntı  temizlikti. Daha önce okul aile birlikleri tarafından masrafları  karşılanan hizmetlilerin masraflarının karşılanamaması nedeni ile bir çok okulda hizmetli sorunu yaşandı. Okullarda velilerimizin temizlik yaptığına şahit oldum. Sorunun çözümü için  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Faruk Çelik ile  görüştüm ve 500 kişilik istihdamın çıkmasını sağladık. Bakanımız Çelik'e teşekkür ederek, istihdamın ilimize hayırlı olmasını diliyorum."dedi. 

Alımların İşkur tarafından yapılacağını ve başvuruların buraya yapılması gerektiğini söyleyen Şener, "Okullarımızda görev yapacak yardımcı elemanlarımız için İşkur tarafından alımları gerçekleşecektir. Okullarda görev yapmak isteyen kişilerin İşkur'a başvuru yapmaları gerekmektedir."diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.