Orduspor ligdeki durumu

Orduspor ligdeki durumu

Ordulular olarak bu takıma sahip çıkmalıyız.Yeni bir takım,yeni bir hoca ve ligde 4.cülük.Bir Orduspor taraftarı ve Ordulu olarak emeği geçenlere teşekkür ederim.Taraftar olarak geçen yıl üzülmüş olabiliriz.Büyük ihmaller ve yapılmayanların yapılması sebe

Orduspor ligdeki durumu
 
Ad Soyad: Abdullah Kuvancı
 
Şu anda Ordusporumuz iyi bir durumda.7.maçta 16 puan kimsenin beklemediği bir durumdu.
Şanssız bir mağlubiyet olmasa idi lider olabilirdik.
Ama futbolda bunlar var ve her zaman olacaktır.5.29517936538E+26_tek_orduspor.jpg
 
Ordulular olarak bu takıma sahip çıkmalıyız.Yeni bir takım,yeni bir hoca ve ligde 4.cülük.Bir Orduspor taraftarı ve Ordulu olarak emeği geçenlere teşekkür ederim.Taraftar olarak geçen yıl üzülmüş olabiliriz.Büyük ihmaller ve yapılmayanların yapılması sebebiyle düştük.Olmasa iyiydi ama oldu.Bu nedenle ben küstüm,maça gitmem Orduspora destek vermem demek kadar yanlış bir şey olamaz.Başkanı eleştir.Yanlışlarını söyle, ama bu kişi halen bu takımın başkanı ise,artık geçen yılı unut.Önümüze bakalım.Ordulu olmak bunu gerektirir.Gün biz bu takımı ölümüne sevdik demedikmi hepimiz. Ne olduda şimdi küstük. O küsenler gün oldu deplasmanlara gittiler. Yağmur çamur demeden destek verdiler. Belki ben gidemedim Ankara da yaşadığım için,ama yakınlarım, tanıdıklarım gitti Ordusporu desteklemeye.Bu takımımızla gurur duyduk,gün oldu üzüldük ama yüreğimiz mor beyaz renkler için attı.
Şimdi neden destek olmayalım.
Bizim başka memleketli olma durumumuz olmayacak
.Bşak rengimiz olmayacak.O zaman bu takımı desteklemeliyiz.
 
Süper lige çıkarız veya çıkamayız.
Hiç bir sebep gerçekten bir Orduluyu veya kendisini Ordulu gibi hissedenleri bu takımı desteklemekten alıkoymamalı.Birilerine kızıp takımı yalnız bırakmamalı.Her zaman iş yapanlar hata yapar.İş yapmayanın hata yaptığı görülmemiştir.Bizim başkanımızda bazı hatalar yaptığını kabül etti zaten.O zaman bu takıma her zaman verilen destek verilmeli.Zaten kombine satılmıyor,reklam desteği yok,sponsor yok.
 
Birde taraftar desteği olmazsa bizim Ordusporumuz ne olur.
Ben Arif,Turgay,Aydın,Üstün,Güven,Uğur,Yener,Erol,Salih,Öner li takım zamanında süper lig maçlarını izledim Ordu da.
O zamanlar stad dolardı.
Coçku çok büyüktü.Belki bende o zamanda kalma bir duygunun sonucu olarak,Orduspordan başka bir takım tutma hevesi olmadı.
 
Elbetteki her takıma saygı duyuyorum ama,benim Ordusporum bir başka.
Bu takım Allah göstermesin 3.ligde bile olsa her bir Ordulunun takımı olmalıdır.
Laf üretmek,küsmek yerine takıma destek vermemiz lazım.
Çünkü bizim taraftarımız çoğu takımda yok.
 
Geçen yıl oynadığımız,Galatasaray ve Sivas maçlarını hiç unutmadık ama oralara ve Cüneyt Çakır ve Özgür Yankaya ya takılmak bize artık bir şey kazandırmayacaktır.
 
Camia ları ayrı tutmak kaydıyla o maçtaki Fatih Terimin yaptıklarını unutmadık ama yapacak bir şey yok.Biz düştük ve şu anda takımımız iyi gidiyor.Ne olur destek.Ben Ankara yakınlarındaki illerde oynanacak tüm maçlarda takımımın yanında olacağım. 
 
Bir iki laf da takım için yazmak istiyorum.Kondisyonumuz iyi değil.Geçen yıl da bizim kondiyonumuz iyi değildi.Allah nzardan saklasın,stoper Volkan ve Soro çok iyi.Sol bekimizde iyi.Sağ kanat Erkan bindirmede zayıf.Kondisyonu yetmiyor.
Salih gibi bir adam her zaman lazım.Helal olsun.
Landel bazen çok konsantre olamıyor.Eren 90.dk.yı çıkaramıyor.Anıl iyi adam ama kondisyon sıkıntısı çekenlerin başında geliyor.
 
Subasiç ve Alex idare eder.Ama çok etkili olduklarını düşünmüyorum.
Emre ayağında çok top tutuyor.
İyi bir Ufukhan her bu takımın as topçusu olmalı.
Alternatif yaratmalı hocamız.Erkan hoca mütevazi bir adam bize katkı yapacaktır.Bizi taktiksel anlamda yıkacak takım yok,ama kondisyon sıkıntımızdan problem yaşayabiliriz.
Genç çocukları bazı maçlarda oynatması lazım hocanın.
Diğerleri papuç pahalı diyebilsin.Bu sorunu aşalım,biz direkt süper lige çıkarız.Çıkamazsak kulübümüzü zor günler bekler.
Bizden daha iyi takım yok.
İbb,Ankara,Urfa,Mersin,Ads çok yatırım yaptı.
Bundan sonra bunların takımı oturacak.Bizim takım bütünlüğünü koruyarak,90 dk.yı çıkaracak adamlarla başarılı olacaktır.
Yazımı yayınlayan,Ordu kent gazetesine teşekkür eder,
Tüm Orduspor taraftarlarına Ankara dan selam ve sevgiler
Ad Soyad: Abdullah Kuvancı
Tel: 532.3728183
IP: 151.250.21.124

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.