SAYIN VALİ VE İŞ ADAMLARIMIZ

SAYIN VALİ VE İŞ ADAMLARIMIZ

Bugün yönetim çok özel ve çok zor bir yolda takımla onur mücadelesi içinde olmuşken birde alt yapısına dışarıdan güçlü ellerin destek olması iyi olmaz mı. Tabi ki yönetim ve başkan daha iyi bilirde… Neticede onlara destek bu kuruma sahip çıkacak iş ada

SAYIN VALİ VE İŞ ADAMLARIMIZ
 
Mustafa Köksal
 
01.11.2013  Cuma günü Ordu spor kulübünü  ziyaret edip, bir çok Ordulu değerli iş adamımızla kulübe destek olacaklarını sayın valimizin cümlelerinden öğrenmiş  olduk ta zaten o isimlerin 20 yıldır bu kulübe maddi ve manevi hizmetlerin Ordu olarak biliyoruz . Sayın iş adamlarımızın Ordu sporda başkan ve yönetici olarak büyük hizmetleri olduğunu, onların Ordu sporluluklarının da tartışılamayacağını da biliyoruz.
 
Hele bu kulübe trilyonlarca lira  para veren başkanın, bahanelerle  nasıl yalnız bırakılışını da. Kolay mı süper lig de bir takımın onca paranın döndüğü ve bununda galibiyete bağlandığı anda takıma başkan olarak yalnız destek olduğunu.
 
Ama Ordu olarak herkesin sayın eski valimiz Kemal Yazıcıoğlu gibi Ordu için Ordu spor için büyük işleri yapabileceğine..!
 
Ama bu grubun içinde sayın Poyraz, Bilğihan, Ateş,  Şenocak, Şahin gibi isimlerin olması, bu kulübe içerden ve dışarıdan destek olması bile kulübe çok büyük moral olur. Başkan için, iyi giden Ordu spor için sayın valimizin verdiği destek ve futbolcularla Adana maçı öncesi konuşmaları çok önemli idi..
 
Sagol sayın valim, sagol sayın iş dünyasının isimleri, Ordu spor Ordunun, şahısların değil.
 
 
 
ÖZERK BİR ALT YAPI YÖNETİMİ…
 
Acaba, dışarıdan belli iş adamlarının başında olacağı, alt yapının yükünü üst yapıdan alacağı, maddi olarak destek olacağı bir kurumun olması, başkan ve yönetime destek olmaz mı? 
 
Onların yönetime ve başkana vereceği maddi nefesin boyutunu düşünürsek hakikaten çok büyük olur.
 
Bugün yönetim çok özel ve çok zor bir yolda takımla onur mücadelesi içinde olmuşken birde alt yapısına dışarıdan güçlü ellerin destek olması iyi olmaz mı. Tabi ki yönetim ve başkan daha iyi bilirde…
 
Neticede onlara destek bu kuruma sahip çıkacak iş adamları sayesinde daha güçlü alt yapısı  ile de olmaz mı diyorum.
 
Sizce sayın başkanım?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum