OTSO; Orduspor Hepimizin

OTSO; Orduspor Hepimizin

Orduspor, Ordu şehrinin takımıdır, en büyük markasıdır. Ordusporumuzun tekrar hakettiği yer olan Süper Lig'e dönmesi için Ordu Valimize, belediye başkanımıza, siyasetçilerimize, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasına, Ordu Ticaret Borsasına, Ordu Ziraat Odasına,

OTSO; Orduspor Hepimizin
 
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Servet Şahin yaptığı açıklamada; "Orduspor, Ordu şehrinin takımıdır, en büyük markasıdır. Ordusporumuzun tekrar hakettiği yer olan Süper Lig'e dönmesi için Ordu Valimize, belediye başkanımıza, siyasetçilerimize, otso.jpgOrdu Ticaret ve Sanayi Odasına, Ordu Ticaret Borsasına, Ordu Ziraat Odasına, ORDUSİAD, ORİŞAD, ORİGAD ve diğer tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, derneklerimize, muhtarlarımıza, güzide basınımıza ve taraftarlarımıza, kısaca hepimize önemli görevler düşüyor.
 
Sayın Valimizin öncülüğünde Orduspor'a destek için yapmayı planladığımız kampanyaya, OTSO Başkanı olarak tüm kesimleri destek vermeye davet ediyorum .Unutulmamalıdır ki Orduspor bu şehrin takımıdır.
 
Ordusporumuzun bu zorlu günleri atlatarak yeniden Süper Lig'e dönmesi için bin kişiden bin lira, 500 kişiden 2 bin 500 lira, 250 kişiden beş bin lira, 100 kişiden de 10 bin lira toplamayı hedeflediğimiz Orduspor'a destek kampanyasını en kısa zamanda başlatmak istiyoruz.
 
Ayrıca eski başkanların, eski yöneticilerin de bu kampanyaya destek vermelerini bekliyoruz. Kampanya kapsamında sivil toplum kuruluşlarımız mevcut üyelerinden toplayacakları parayı valiliğimize teslim edecek ve destek amaçlı toplanan paralar yine valilik aracılığı ile Orduspor Kulübü'ne verilecektir.
 
Bu anlamlı kampanyaya 19 ilçemizde ki değerlerimizi de destek vermeye davet ediyorum. Ordulu siyasilerimizin, sayın valimizin, belediye başkanımızın, oda başkanlarımızın bu kampanyaya gerekli duyarlılığı göstereceğine ve gerekli adımların hep birlikte atılacağına inanıyorum. Hepimiz üzerimize düşeni yaparsak, Ordusporumuz Süper Lig'e geri dönecektir." dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.