10 12 2013 VEFATLAR

10 12 2013 VEFATLAR

Bulancak Elmalı Köyünden, merhum Muhterem Aygün'ün oğlu, Kamil Aygün'ün kardeşi, Belediyemiz personeli LOKMAN AYGÜN vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 09.00'da Karşıyaka Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Elmalı Köyünde toprağa ve


10 12 2013 VEFATLAR

ÖMER YILMAZ

Kabadüz Akgüney köyünden Yensizoğullarından Boz Bayram Yılmaz'ın oğlu, Selahattin,Cemil,Öner,Remzi,Aşkın,Şükriye Yılmaz'ın babası, ÖMER YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kabadüz Akgüney köyünde kılınacak öğle namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

LOKMAN AYGÜN

Bulancak Elmalı Köyünden, merhum Muhterem Aygün'ün oğlu, Kamil Aygün'ün kardeşi, Belediyemiz personeli LOKMAN AYGÜN vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 09.00'da Karşıyaka Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Bulancak Elmalı Köyünde toprağa verilecektir.

FERHAT KIRAN

Hatipli Köyü Kıratlıoğullarından, merhum Salim Kıran'ın oğlu, Ethem,Hüseyin  Kıran,Çiler Candan ve Nevin Katırcıoğlu'nun babası, Şevket Candan ve Uğur Katıcıoğlu'nun kayınpederi, FERHAT KIRAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Hatipli Köyündeki evinde kılınacak öğle namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.

ÇAKIR BİÇER

Ulubey Elmaçukuru köyünden Mustafa,Yılmaz,Cengiz,Beşir,İmdat,Arzu,Nuran ve Celal Biçer'in annesi, ÇAKIR BİÇER vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ulubey Elmaçukuru köyünde kılınacak öğle namazından sonra aynı köyde toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.