İNSANİ İLİŞKİ VE TERTEMİZ ORTAM

İNSANİ İLİŞKİ VE TERTEMİZ ORTAM

Bu hafta Buca maçımız var. Sporcular ciddi, teknik heyet ciddi, tesiste de hava ciddi bir maç havasında. Kaybın tarifinin olmayacağı gün Cumartesi saat 7 ise o gün Ordu insanı tribünde olmalı. Her şeye rağmen;” soğuk, sıcak,” fark etmeden. Keyifler yerind

İNSANİ İLİŞKİ VE TERTEMİZ ORTAM

Mustafa Köksal

İşte bu hava , Ordu sporun geleceği için önemli.

Yönetimde bu konuda adres olarak Erkan hocaya gitti, iyide etti. Bu insanın güler yüzü, disiplini ve sporcuyu bilmesi, onların attığı adımın kaç tane olduğunun hesabını yıllar önceden tutması, bu oyuncularla Ordu spor takımının büyük çatısı altında olması, bu sezon büyük artı.

Büyük takımlarda oynaması, önemli isim olması, sevilmesi, insani ilişkilerindeki yüzdenin fazla olması, kibir art niyeti defterine asla koymaması da Ordu spor açısından önemli artılar. Bu konuda yönetimin attığı olumlu adım verdiği kararın yansıması da herkesi memnun eden durum.

 

Futbolcuların kişiliğindeki tertemiz sayfa, onların paradan çok takımdaşlığının bu devirde öne çıkması, arkadaşlığın bu kadar özel bir yerde olması başarı için artı olmuştur, sagol Erkan hoca sagol Tahsin Türkmen ve yönetim.

Güzel havanın her daim insan için güzellikleri bir tarafa Ordu sporun bir iki kaza yada kötü günü haricinde yaptığı maçlardaki olumlu havasının devamı için dua ediyor Ordu insanı. Ama sporcularda çok özverili çalışıyor. Kaytarma yok. İnleme yok…

Offff, bile yok!

Bu hafta Buca maçımız var. Sporcular ciddi, teknik heyet ciddi, tesiste de hava ciddi bir maç havasında. Kaybın tarifinin olmayacağı gün Cumartesi saat 7 ise o gün Ordu insanı tribünde olmalı. Her şeye rağmen;” soğuk, sıcak,” fark etmeden. Keyifler yerinde.

Yol uzun. Sabır, güzel oyun, neticedeki sonucun artı olması, Ordu sporun gideceği yeri yakın eder. Ligin yarısı bitmedi. Tamamında gülen olmak istememiz ve de bunu kapanmış tahtamıza rağmen yapmamız Ordu spor takımına ayrıcalık ve de önemli olduğunu katıyor.

Onun için el ele durugöle Buca maçında olmaya.

Değil mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.