İKİNCİ DEVRE

İKİNCİ DEVRE

Bu takım ne yapar derseniz, gördüğüm kadarı ile bu takım ikinci devrede gücü nispetinde eğer tam kadro oynarsa çok can yakar. Zirvenin ortağı olur, kararlı bir adımla futbolunu oynar, hedef koyduğu yerin neresine kadar gider, nefesi ne kadarına yeter onu

İKİNCİ DEVRE
 
Mustafa KÖKSAL
Bu takım ne yapar derseniz, gördüğüm kadarı ile bu takım ikinci devrede gücü nispetinde eğer tam kadro oynarsa çok can yakar. Zirvenin ortağı olur, kararlı bir adımla futbolunu oynar, hedef koyduğu yerin neresine kadar gider, nefesi ne kadarına yeter onu bilemem. Ama bu takımın içindeki istek arzu, yada karakter ölçeğindeki yüksek ahlak, sporcuları yüreklerindeki sevdaya doğru iter.
Birde tahta denen lanet kelepçenin olması da onun sporcu bazındaki mahkumiyetine vurulan en büyük engel. Bu engel içerisinde, içinden çıkaracağı on birler ile istediği işleri yapabilmesi de başlarındaki hocaların onlara dedikleri kadar güçlü olmalı;”sizlere inanıyoruz, sizlerle bu takım şampiyon olacak!”
Arzu edilende bu değil mi?
 
ANIL TAŞDEMİR
 
Sayın Cuper zamanında onun menajerleri tarafından alınmadı diye A2 takımına mahkum edilen bu isim bugün geleceğin yetenekleri arasında alternatif oyuncu karmasına alınıyor, Ordu spor gibi özel bir kulübün kaptanlığını yapıyorsa, sahada karakteri ve kişiliği ile arkadaşlarına öncülük yapabiliyorsa, sayın Tahsin Türkmen ve hocanın alkışı çokta gecikmiş demektir.
Onlar moralmen bitmiş bir ayağı tekrar yürütüp de Ordu spor gibi bir takımın dümen liderlerinden biri olmayı sağlamışlarsa, önemli hayırlı iş yapamamışlarda ne yapmışlardır. Erkan hocanın sadece Ordu spora değil, alt yapıya kadar verdiği desteği bu güne kadar yerli hocalar haricinde veren birkaç hoca ancak vardır ki, Metin Diyadin den sonra en önemli isim Erkan hoca.
Anıl, sana yakışan her şeyin yanında olacak Ordu..
Tebrikler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum