KAZALAR OLACAKSA…

KAZALAR OLACAKSA…

Ordu spor takımının yolları taştan ise, her tarafından atılan taşların verdiği zarar ortada iken, bu uzun bir lig yolculuğuna giden spor takımının içindeki sporcular, personel, yöneticilerin ne kadar özveri ile çalıştıkları geldikleri yer ile bu yere geti

KAZALAR OLACAKSA…
 
Mustafa KÖKSAL
 
Ordu spor takımının yolları taştan ise, her tarafından atılan taşların verdiği zarar ortada iken, bu uzun bir lig yolculuğuna giden spor takımının içindeki sporcular, personel, yöneticilerin ne kadar özveri ile çalıştıkları geldikleri yer ile bu yere getiren hoca, sporcu kadrosu ile bire bir ölçüm halinde, tam not…
 
Yönetimin inancı, söylemleri, hayalindeki arzusu hep aynı zaten, düşerken de o arzu istek içinde idiler ama spor takımına bakınca bunun öyle olmayacağı belli idi.
 
Nitekim düştü.
 
Şimdi bu takımın forması ile oynayan oyuncuların çoğundaki karakter yapı, temel çok sağlam. İstisnalar olsa da.Ama bu kadar zor bir ligde nefes almanın bile önünü kesildiği yerde zirvelerde olmak çok kolay iş değil. Ordu spor takımı bunu yönetimin hocanın sayesinde yaptı.
 
Konuşanlara bakınca, takımın niye Mersin maçında kötü oynamasının hesabını sormasınız düşüncelerine de anlam veremedim. Kötü oynadık. Hep iyimi olacaktık. Kazada olacak….Ta, elbette de,bu devamlılık arz ederse işte o zaman yanar keten helvası.
 
Aslında lig uzun maratonda çok di,k çıkmanın yanında bazen de “aykuru” gitmenin faydalarını anlamamızda lazım. Desteğimiz yok, nefesimizi diklerde çok fazla harcamamamız lazım. Tasarruf şart!
 
O yüzden kaza denen işler az olursa karı çok olur.
 
Bu takım Karşıyaka maçı ile çıkışı yakalar. Arzumuz çıkmak.Herkes gibi yönetiminde takımında.
 
Bencede…Başarılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.