TESK'te Orduspor'a Destek Gecesi

TESK'te Orduspor'a Destek Gecesi

Ordu Tesk Otel’de düzenlenen geceye Ordu Valisi Kenan Çiftçi, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, OTSO Başkanı Servet Şahin, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, iş adamları, s

Orduspor'a Destek Gecesi Düzenlendi

Kulübümüze destek sağlanmak amacıyla Ordu Valiliğinin girişimleri ile Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın katkılarıyla “Destek gecesi” düzenlendi.

 
Ordu Tesk Otel’de düzenlenen geceye Ordu Valisi Kenan Çiftçi, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, OTSO Başkanı Servet Şahin, Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, iş adamları, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Yemekte bir konuşma yapan Kulüp BaşkanıNedim Türkmen şunları kaydetti;
 
Hocamıza ve Kadromuza Güveniyoruz…
 
 “Yönetim ve şehir olarak bütün travmaları atlatarak bir takım yaptık. Bu takımda şuan 39 puandadır. İlk devre 9 deplasman karşılaşmasının 7’sini kazanmış, 1’inde berabere kalmış ve 1’inde de yenilmişdir. Şuanda 16 karşılaşma var. Birlik sağlayıp biraz ekonomik anlamda kulübe destek olduğumuzda tekrar Süper Lige çıkamamamız için hiçbir neden yok. Takımımız bize bu güveni veriyor. Hocamıza, kadromuza da güveniyoruz.”
 
3 Milyon TL’lik Kaynak Yaratabilirsek…
 “Şuanda da ne iddia geliri, nede federasyondan naklen yayın geliri olmadan Nedim Türkmen, Orduspor’a 8’in üzerine 5 Milyon TL vermiştir. Bu ligde tutmak ve yaşatabilmek için. Süper Lige tekrar çıkabiliriz. Önümüzde çok önemli bir fırsat var. İlk devre itibariyle bütün oyuncularımızın peşinatlarını ödedik. 1 maaş hariç yabancı oyuncuların maaşlarını ödedik. Her galibiyete 100 Bin TL prim veriyoruz. İlk devre itibariyle verdiğimiz toplam prim miktarı 1 Milyon 400 Bin TL’dir. Geçen hafta oyuncularımıza maç başlarının bir bölümünü ödedik. Şuanda oyuncularımıza toplamda 1 Milyon TL borcumuz var. Benim beklentim şudur, biz Ordulular olarak 3 Milyon TL’lik kaynak yaratabilirsek bunun 1 Milyon’u ile oyunculara olan borcumuzu kapatıp, 2 Milyon’u ile prim verip tekrar Süper Lig’e dönebiliriz. Bu yüzden Orduspor’a destek bekliyoruz. Ayrıca bir bilgi vermek istiyorum. Bunuda gururla söyleyebilirim. Kulübümüz yaklaşık 3 ay İçişleri Bakanlığı denetcileri tarafından incelendi ve bir rapor düzenlediler. Ufak şeyler dışında iç hesapları herşey 4-4'lük, verdiği ve aldığı paralar banka sistemine kayıtlı tam bir kurumsal yapı olduğu denetcilerin hazırladığı raporlar tarafından da ortaya koyuldu. Süper Lig’e 14 Milyon TL borçla çıktık. Şuanki borcumuzda 28 Milyon TL'dir. Biz Ordulular olarak bir hamle yapmamız gerekiyor. Bu hamle bizi bir üst lige taşıyabilir. Bu takım bunu başarabilecek güçtedir”
 
Kulüp Başkanımız Nedim Türkmen’in ardından gecede söz alan  Ordu Valisi Kenan Çiftci, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun ve Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ise yaptıkları konuşmada tüm Orduluları Orduspor’a destek olmaya davet ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.