ANTEP MAÇI VE ORDUSPOR

ANTEP MAÇI VE ORDUSPOR

Birde alt yapıdan Erkan hocanın aldığı ve Ordu sporun yarınındaki sporcularının bunlardan olacağına inandığı için sevgili hocama teşekkür ederim.Bugün Antep teki Ordu spor takımının kadrosunda alt yapıdan” Aydın” kardeşimizin olması, daha öncede değer ver

ANTEP MAÇI VE ORDUSPOR
 
Mustafa KÖKSAL
 
Bu maçın ne “A” sı  nede ”B” si olabilir. Bu maçın kalan 7 maçtaki önemli virajlardan biri olduğunu bilmeleri ve maçı ona göre oynamaları en büyük arzumuz. Elimizdeki çok kısıtlı kadro ile zaferi yazacaksa bu kadro, Ordu spor tarihinde başarılı olmuş 3- 5 kadrodan biri olacaktır ki bunu her Ordulu çocuklarına gururla adınızı sayarak anlatacaktır. 
Allah utandırmasın. Cumartesi günü deplasmanda iki  önemli ismin olmaması da bize eksi olmazda, oynayanlarda yüreğini ortaya koyarak formasına sahip çıkar. Bu cezalı oyuncuların Ordu spor adına çok önemli isimler olması, maç tecrübelerini oynayacaklardan daha önde olması için dedim. 
Tabi ki oynayacak isimlerde iyi sporcular. Ama maç azlığı ile burada biraz bizi tedirgin etse de bizde onlara güveniyoruz.
Antep de bu maçın ve 7 maç sonra gelecek güzelliğin hayali ile oynarsa takım mutlu döner. Yoksa ikinci Adana faciasına kimsenin tahammülü olmaz. Ne hocaların ne yönetimin nede sporcuların aklında kötü sonuca yer yok.
Bu maçın sonundaki alınan netice gizli lider olan Ordu sporun geleceğini de bize gösterecektir.  Subasiç, Ferhat olmasa da diğer oyuncuların Bu formayı Antep te en mükemmel şekilde terleteceklerinden şüphemiz yok.
Birde alt yapıdan Erkan hocanın aldığı ve Ordu sporun yarınındaki sporcularının bunlardan olacağına inandığı için sevgili hocama teşekkür ederim.Bugün Antep teki Ordu spor takımının kadrosunda alt yapıdan” Aydın” kardeşimizin olması, daha öncede değer verilen kaleci “kaan “ın bulunması, ve 3 isminde alt yapıda titiz  çalışma içinde bulunması bizi mutlu ediyor.
Bu maç için, yarınımız için, Ordu spor için oynayın, lütfen.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum