İşitme Engellilerden Orduya 3 Kupa

İşitme Engellilerden Orduya 3 Kupa

Okul Müdürü Osman KAYA :Her yıl düzenlenen İşitme Engelliler Gençler Türkiye Birinciliği yarışmalarına üç dalda (voleybol, masa tenisi ve atletizm) katılım sağladık. Bu üç takımımız , üç dalda üç kupa kazanarak okulumuzu ve ilimizi gururlandırmıştır. Çalı

İşitme Engellilerden Orduya 3 Kupa
 
22202Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünce 26-30 Mayıs 2013 tarihlerinde Kırşehir’de düzenlenen ve Ankara, İstanbul, Ordu, Samsun, Trabzon, Elazığ, Zonguldak, Diyarbakır, Denizli, Bursa, Çorum, Gaziantep, Çanakkale Özel Eğitim Meslek Lisesi öğrencilerinin katıldığı İŞİTME ENGELLİLER LİSE GENÇLER OKUL SPORLARI TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ yarışmalarında, Ordu/Altınordu Nuriye-Halit Çebi Özel Eğitim (İşitme Engelliler) Meslek Lisesi 3 dalda 3 kupa aldı.
 
Voleybol genç kızlarda Türkiye İkinciliği, Atletizm genç kızlarda Türkiye üçüncülüğü ve Masa Tenisi genç kızlarda Türkiye üçüncülüğü derecelerini kazanan okulun takım oyuncuları ise şu öğrencilerden oluşmaktadır:
 
VOLEYBOL TAKIMI:
 
Çalıştırıcı: Davut SERİNDİK, Oyuncular: Medine KOÇAK ,Şerif Dudu AKPAYA, Şerife ŞAHİN, Özlem UZUN, Özlem ÇAMSARI, Ayşe Nur ÜZÜLGÜ, Evin ÖZER, Canser DÖĞER, Derya KESKİN, Sümeyya ELMAS, Gamze FIRINCI, Esra GENÇ.
 
ATLETİZM TAKIMI:
 
Çalıştırıcı: Yüksel ŞAHİN, Sporcular: Dilek DÜZGÜN (100 M,,4x100 M), Arife ÖZBEK (400 M,4x100 M),Özlem ÇAMSARI (800 M, yüksek atlama,4X100 M ),Ayşenur ÜZÜLGÜ (gülle),Seren RENDE (disk),Sümeyra Akbulut (uzun atlama,4X100 M), Nazlı YAŞAR (200 M).
 
MASA TENİSİ TAKIMI:
 
22203
Çalıştırıcı: Yüksel ŞAHİN ,Sporcular: Semra PANİK, Arzu TAŞKIN, Kevser ERSOY, Emine YILMAZ
Okul Müdürü Osman KAYA :Her yıl düzenlenen İşitme Engelliler Gençler Türkiye Birinciliği yarışmalarına üç dalda (voleybol, masa tenisi ve atletizm) katılım sağladık.
 
Bu üç takımımız , üç dalda üç kupa kazanarak okulumuzu ve ilimizi gururlandırmıştır.
Çalıştırıcı öğretmenlerimiz ve sporcu öğrencilerimiz bir yıl boyunca yaptıkları çalışmaların ürününü almışlardır.
Aynı zamanda birçok öğrencimizin spor yapmasını sağlayarak hem en az bir spor dalını iyi olarak öğrenmelerini hem de sağlıklı olmalarını sağlamış oluyoruz.
22204
 
Bu başarılarla öğrencilerimizin özgüvenleri de artmaktadır. Öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum.
Bu yarışmalar aynı zamanda öğrencilerimizin bilgi, kültür ve sosyal açıdan gelişmesine de katkı sunmaktadır.
Gittiğimiz ilde, yarışma dışındaki zamanlarda öğrencilerimize ilin tarihsel, kültürel değerlerini ve doğal güzelliklerini gezdirerek tanıtıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.