Yazık! Ver On Milyon, Al Ordusporu..

Yazık! Ver On Milyon, Al Ordusporu..

Orduspor'a başkan olmak istiyorlarsa, Orduspor'un ciddi bir kulüp olarak mevcudiyetini devam ettirebilmesi ve geleceği için kulübün kasasına 10 milyon TL getirip koysunlar, ben hemen yeniden aday olmaktan vazgeçeceğim. Kamuoyunun aday olan kişilerin ciddi

Orduspor Haraç-Mezat mı?

Yazık ! Ver On Milyon,

Al Ordusporu!nedimturkmen.jpg

(Türkmen 5 yıl kadar önce Fotoğraftaki sözleri sarfetmişti)

Orduspor Kulüp Başkanı Dr.Nedim TÜRKMEN ;Kongreye sayılı günler kala yeniden başkanlığa aday olmamla ilgili yapılan bazı açıklamaların ardından kamuoyunu bilgilendirme gereği hisettim. 2009 yılında göreve geldiğimiz günden bugüne Orduspor'da yaşanan değişimler, elde edilen başarılar ortadadır. Daha öncede camiamıza yaptığım yazılı açıklamamda da belirttiğim üzere 5 yıllık görev süremde elimden geldiğince Orduspor'u daha yukarılara çıkartmak için var gücümle mücadele ettim. Bu yorucu 5 yılın ardından Orduspor'da bir görev değişikliğine ihtiyaç olduğunu düşünerek devam etmeme kararı aldım. Ancak devam etmeme kararımın ardından Orduspor Başkanlığı için resmi bir adayın çıkmaması, aday olacağını belirten isimlerinde kulübümüzün tüzüğü gereği aday olamaması kamuoyunda Orduspor'un sahipsiz kalacağı yönünde bir havanın oluşmasına sebep olmuştur.

 

 

 
Ordusporumuzun mevcut durumu ve geleceği ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanımız ve yönetim kurulunda ki arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yeniden aday olarak Orduspor için hizmete devam etmeye karar verdim. 5 yıllık yorucu bir dönemin ardından almış olduğum devam kararı kesinlikle Orduspor'u yeniden hak ettiği yere ulaştırmak adına alınmış bir karar olmasına rağmen, bazı kesimler tarafından farklı yorumlanmaktadır. Hatırlatmak isterim ki, Orduspor Kulübü ciddi bir kurumdur ve Ordu'nun en büyük markasıdır. Ordusporumuzun kulüp tüzüğünde başkan adayı olabilecek kişilerle ilgili yazılı maddeler gayet açık ve nettir. Aday olduğunu belirten insanların bu maddeleri görmezden gelmemesi ve bu doğrultuda kamuoyuna açıklamalar yapması gerekmektedir.
 
Bir çok kulüpten daha az harcama yapmamıza rağmen kulübümüzün başarısı için geçtiğimiz sezon 8 milyon TL'lik bir ödeme yaptığımızı hatırlatmak isterim. Şimdi aday olmak isteyen arkadaşlara seslenmek istiyorum. Orduspor'a başkan olmak istiyorlarsa, Orduspor'un ciddi bir kulüp olarak mevcudiyetini devam ettirebilmesi ve geleceği için kulübün kasasına 10 milyon TL getirip koysunlar, ben hemen yeniden aday olmaktan vazgeçeceğim. Kamuoyunun aday olan kişilerin ciddiyetini ve samimiyetini görmesi gerekmektedir. Eğer ki Orduspor Kulübüne başkan olmak ve Orduspor'u daha yukarılara taşımak istiyorsak, bunun için gerçekçi olmamız ve bu doğrultuda hareket etmemiz gerekiyor. Bazıları kulüpten alacağım olduğunu, aday olacak kişiden alacaklarımı isteyeceğimi söylüyor. Orduspor'un menfaatleri her zaman kişisel menfaatlerimizin üzerindedir. Orduspor, Süper Lige yükselmeden bir kuruş talep etmeyeceğim gibi Orduspor'dan en son alacaklı olan kişilerin başkanlık görevini yürütenler olduğunu belirtmek isterim. Her zaman Orduspor için mücadele ettim ve etmeyede devam edeceğimi kamuoyunun bilmesini isterim,dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.