Plaj Kumsalları Temizleniyor

Plaj Kumsalları Temizleniyor

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahili temizleyip, kullanılabilir bir hale getirmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.Akyazı Mahallesinde bulunan plajda sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Altınordu Belediye Başkan


Plaj Kumsalları Temizleniyor 

2 kopyaAltınordu Belediyesi sahildeki kumsalları temizleyip düzgün bir yapıda olmasını sağlamak amacıyla traktörlü temizleme makinesi ile çalışmalara başlandı.

Altınordu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri sahili temizleyip, kullanılabilir bir hale getirmek için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.Akyazı Mahallesinde bulunan plajda sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi veren Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli, Altınordu İlçesindeki değişim ve dönüşümü herkesin hissedeceğini belirtti.

4 kopyaBaşkan Yardımcısı Evli, yaptığı açıklamada, “İlçemizde temizlik işlerine önem veriyoruz. 

Göreve geldiğimiz günden itibaren temizlik çalışmalarımızı tüm mahallelerimizde yürütüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Altınordu İlçemizin daha yaşanabilir bir kent olması için sadece temizlik değil diğer alanlarda da çalışmaları yürütüyoruz. 92 Mahallemizde tespit çalışmalarımız sürüyor. 1 kopyaKaldırım ve yollarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde asfalt yama çalışmaları tamamlanmış olup 2 bin metre kare parke onarımı gerçekleştirilmiş ve devam etmektedir. 

Kumsal temizleme çalışmalarımıza başladık. Kumsallarımızda şuanda yabancı otlar, taşlar ve yabancı cisimler mevcut. Kumu elemek suretiyle kumsalımız kullanılabilir bir hale dönüştürülüyor. 

Değişim ve dönüşümü sadece Altınordu’lu hemşehrilerimiz değil ilçemizi ziyaret eden tüm vatandaşlarımız hissedecektir” şeklinde konuştu.

 

 3 kopya

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum