Yüzme İhtisastan Valiye Ziyaret

Yüzme İhtisastan Valiye Ziyaret

Türkiye Şampiyonasında" 17 altın, 7 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak, 919 puanla, 17 takım arasında birinci olarak Türkiye Şampiyonu olan Ordu Yüzme İhtisas Spor Kulübü Erkek Takımını Valilik Toplantı Salonunda ağırlayan Vali BALKANLIOĞLU, Sporcuları ba


Türkiye Şampiyonu Ordu Yüzme İhtisas Spor Kulübü Erkek Takımın’dan Vali BALKANLIOĞLU’na Ziyaret
 
Yüzme İhtisastan Valiye Ziyaret
 
22245
 
Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Ordu Yüzme İhtisas Spor Kulübü Erkek Takımı Vali İrfan BALKANLIOĞLU’nu ziyaret etti.
 
12-15 Haziran 2014 tarihleri arasında Manisa’da yapılan "Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonasında" 17 altın, 7 gümüş ve 2 bronz madalya kazanarak, 919 puanla, 17 takım arasında birinci olarak Türkiye Şampiyonu olan Ordu Yüzme İhtisas Spor Kulübü Erkek Takımını Valilik Toplantı Salonunda ağırlayan Vali BALKANLIOĞLU, Sporcuları başarılarından dolayı tebrik ederek, ”Ordu’da böyle bir başarıya imza attığınızdan dolayı hem Bakanlığımıza, hem de sizlere teşekkür ediyoruz”dedi.
 
“Ordu güzel bir vilayet. Yeşilin her tonunun hakim olduğu, aynı zamanda deniz ile bir arada ve geçiş yolu üzerinde sevecen insanların çok olduğu misafirperver bir ilimiz. İlimizde kampa katılmanız bizleri memnun etti” diyen Vali BALKANLIOĞLU, sporun önemine değinerek konuşmasını şöyle sürdürdü:
22247
”Spor gençlik için, özellikle Milli Sporcular ülke için son derece önemli. Siz orada Türkiye’yi ve Türk insanını temsil ediyorsunuz. Ülkeler spora ve sporcuya çok önem verirler. Eski dönemlerde ülkeler kendi propogandalarını yapmak için spora çok önem verirler, olimpiyatlarda, dünya şampiyonalarında kendilerini gösterip mümkün mertebe çok madalya almaya gayret ederlerdi. Bir ülke için onur meselesi. İstiklal Marşımızın okunup, bayrağımızın göndere çekilmesi 70 milyon vatandaşımızı sizlere hayran bırakıyor. Maksat, madalya kazanmak, ondan sonra ülkemizi çok iyi temsil etmek.
 
Sporculara hiçbir zaman ümitlerini kaybetmemelerini ve morallerini bozmamalarını isteyen Vali BALKANLIOĞLU,”kaybetmekte vardır, kazanmakta, ben kaybettim moralim bozuldu bırakayım şeklinde asla düşünmeyin. Yıllarca mücadele edip en sonunda şampiyon olan bir çok sporcular var.”diyerek,”Orduyu tebrik ediyorum. Türkiye şampiyonu olmuşlar, gurur duyduk. 17 tane altın madalya toplanması ve Ordu’yu da Türkiye şampiyonu yapması hem Orduluları, hem de Ordu Valisi olarak beni çok mutlu etti”şeklinde konuştu.
22248
Sporun her türünü ve her sporcuyu mutlaka desteklemek, moral ve motivasyon vermek gerektiğinin altını çizen Vali İrfan BALKANLIOĞLU, ”Başarılarınızın devamını diliyorum. Bundan sonra yapılacak yarışmalarda Türkiye’ye çok yüksek derecelerle döneceksiniz, buna ümidimiz ve güvenimiz tamdır. Sizleri yetiştiren ve sizlerle ilgilenen Hocalarımıza, Federasyonumuza ve Spor İl Müdürlüğü Teşkilatımıza ve Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. Bir ihtiyacınız olursa, bizlerde elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.
 
Vali İrfan BALKANLIOĞLU, daha sonra sporculara çeşitli hediyeler verdi.
 
Paletli Yüzme Milli Takımı 17 Haziran 2014 tarihinde 20 sporcu ve 6 antrenör ile Ordu’da kampa başladı. Genç Milli Takım Yunanistan'a, A Milli Takım İtalya'ya Dünya Kupası yarışmalarına katılacak. Ordulu Genç sporculardan Muhammed Sina ERTEKİN, Yağızcan BOZTEPE ile Metin Mert KOCUK Milli Takıma seçildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.