Tanju ÇOLAK Ordu’da İdi

Tanju ÇOLAK Ordu’da İdi

Eski Milli Futbolcu, Futbol yorumcusu Tanju ÇOLAK ve kardeşi Yücel ÇOLAK Ordu’da kendi ismiyle kurulan Tanju ÇOLAK Futbol Okulu Faaliyetleri ve Ordu Gönüllü Eğitimciler Derneğinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik ve Kültür Merkezi

Tanju ÇOLAK Ordu’da İdi
 
Eski Milli Futbolcu, Futbol yorumcusu Tanju ÇOLAK ve kardeşi Yücel ÇOLAK Ordu’da idi.22254
 
Eski Milli Futbolcu, Futbol yorumcusu Tanju ÇOLAK ve kardeşi Yücel ÇOLAK Ordu’da kendi ismiyle kurulan Tanju ÇOLAK Futbol Okulu Faaliyetleri  ve Ordu Gönüllü Eğitimciler Derneğinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Gençlik ve Kültür Merkezi Projesi kapsamında Ordu’ya geldi.
 
Ordu’ya gelen Çolak, Kendi adıyla kurulan futbol okuluna ziyaret gerçekleştirdi ve proje kapsamındaki gençlerle bir araya geldi. Futbol okuluna kayıtlı olan çocuklar, çocukların velileri ve proje kapsamındaki gençlerle sohbet eden Çolak “biz bu işleri yaparken herhangi bir maddi beklenti içine girmiyoruz, sadece yeni nesillerin en iyi şekilde yetişmesini istiyoruz. Bizden sonra o koltuklara oturacak olan sizlersiniz.

22255

İstesem çok yüksek fiyatlara antrenörlük yapabilirim ama parada gözüm yok.
Buradaki eğitimlerden ve buraya gelirken herhangi bir ücrette almadım, almıyorum. Yeter ki gençlerimiz en güzel şekilde yetişin” diyerek gençlere ve çocuklara futbolla ilgili tavsiyelerde bulunarak tecrübe paylaşımı yaptı, ardından programa katılanların sorularını yanıtladı.
 
Yapılan tecrübe paylaşımının ardından çocukların performanslarını yerinde incelemek isteyen Çolak çocuklara Antrenörleri Tüncay Kaya ve Kardeşi Yücel Çolak eşliğinde maçlar düzenletti.
 
Düzenlenen maçların ve bilgi, tecrübe paylaşımının ardından gençler, çocuklar ve çocukların velileri Tanju Çolak’la bol bol hatıra fotoğrafı çekti.
 
Faaliyetle ilgili açıklama yapan Gençlik Merkezi Projesi Koordinatörü Şener YAMAK “ Tanju Bey hem kendi adıyla açılan futbol okulu hem de bizim projemiz kapsamında Ordu’ya geldi.
Normalde biz konferans faaliyeti düzenleyerek Tanju Beyle bütün Ordu halkını bir araya getirecektik.
 
Gönül isterdi ki tecrübelerle dolu bir milli futbolcuyla bütün Ordu halkı tanışsın, ve onun tecrübelerinden istifade etsin ama kendisi çok yoğun. Çok sıkı programları var. O yüzden bahsettiğimiz faaliyeti gerçekleştiremedik.
 
Kardeşi ve menajeri Yücel Beyle konuştuk. İnşallah ilerleyen zamanda bu faaliyetimizi gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.