Küçükoğlu  KHB Genel sekreteri Oldu

Küçükoğlu KHB Genel sekreteri Oldu

Küçükoğlu KHB Genel sekreteri Oldu Genel Sekreter Küçükoğlu Görevine Başladı Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atanan Dr.Murat KÜÇÜKOĞLU görevine başladı. Genel Sekreter Uzm.Dr.Hasan ÖZTÜRK’ün bir süre önce görevinden ayrılmas

Küçükoğlu  KHB Genel sekreteri Oldu
 
Genel Sekreter Küçükoğlu Görevine Başladı
Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atanan Dr.Murat KÜÇÜKOĞLU görevine başladı.
 
Genel Sekreter Uzm.Dr.Hasan ÖZTÜRK’ün bir süre önce görevinden ayrılmasının ardından, Ordu İl Sağlık Müdürü olarak görev yaparken, Sağlık Bakanlığı tarafından Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak atanan Dr.Murat KÜÇÜKOĞLU yeni görevine başladı.
 
Dr. Murat KÜÇÜKOĞLU kimdir?
1977 yılı Erzurum-Aşkale doğumlu olan Dr. Murat KÜÇÜKOĞLU, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2003 yılında mezun oldu. İlk görev yeri olan Denizli-Tavas Çağırgan Sağlık Ocağında sorumlu hekim olarak çalıştı. 2007 yılında Şanlıurfa’da Tabip Asteğmen olarak vatani görevini tamamladı. Sırasıyla Denizli Tavas Toplum Sağlığı Merkezi, Erzurum Aşkale Devlet Hastanesi, Acil Servis ve Aile Hekimliği görevlerinde bulundu.
2011 yılında Erzurum Aşkale Devlet Hastanesi Başhekimliği yaptı. 2012-2013 yılları arasında Artvin İl Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. 2013 Aralık ayından itibaren Ordu İl Sağlık Müdürü olarak görev yapıyordu. Dr. Murat KÜÇÜKOĞLU, evli ve iki çocuk babası.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.