kızlar takımı İki'lendi...

kızlar takımı İki'lendi...

Özkurt, "Artık Ordu deyince iki bayan futbol takımının olduğu güzel bir kentin tarifi akıllarda kalacak. Biz bunun altyapısını oluşturuyoruz. Büyük çabalar sonucunda bu aşamalara geldik. Kızlarımız, futbolun 5 bin yıllık erkek oyunu olduğuna inanlara inat

Ordu'da, Bayanlar Futbol Ligi C Grubu'nda mücadele eden Soyaspor Bayan Futbol Takımı'ndan sonra 85 yıllık maziye sahip İdmanyurdu Kulübü, bayan futbol takımı kurdu. Soyaspor'dan yapılan takviyeler ve yeni oyuncuların katılımıyla oluşturulan takım, Nisan ayında başlayan Yıldızlar Futbol Ligi'nde mücadele edecek.
İdmanyurdu Kulübü Başkanı Engin Özkurt, ikinci bir takım kurmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını söyledi. 20 kişilik ekiple, gelecek yılın A takımının iskeletini oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Özkurt, "Artık Ordu deyince iki bayan futbol takımının olduğu güzel bir kentin tarifi akıllarda kalacak. Biz bunun altyapısını oluşturuyoruz. Büyük çabalar sonucunda bu aşamalara geldik. Kızlarımız, futbolun 5 bin yıllık erkek oyunu olduğuna inanlara inat futbol oynuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum