Vefatlar 20-21/08/2014

Vefatlar 20-21/08/2014

Perşembe İlçesi Efirli Mahallesi Akçaova mevkiinden Emekli Öğretmen Şener Sakarya’nın yengesi, Cihangir Sakarya’nın eşi MELEK SAKARYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün kılınacak ikindi namazından sonra Efirli mahallesinde toprağa verilecektir.

Vefatlar 20-21/08/2014


21.08.2014

erkekGiresun İli Alucra İlçesi Konaklı Köyünden Merhum Mehdi Zavalsız’ın oğlu, Hasan, Aydın, Sevim, Havva, Zeynep ve Emine Zavalsız’ların babaları CAFER ZAVALSIZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Konaklı Köyünde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekBurhanettin mahallesinden merhum Aziz ve Emine Gönül’ün oğlu, Musaliye Gönül’ün eşi, Ferdi ve Melih Gönül’ün babaları BAHATTİN GÖNÜL vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 10.00’da Yeni Mahalledeki evinden alınarak Burhanettin Mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınPerşembe İlçesi Efirli Mahallesi Akçaova mevkiinden Emekli Öğretmen Şener Sakarya’nın yengesi, Cihangir Sakarya’nın eşi MELEK SAKARYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün kılınacak ikindi namazından sonra Efirli mahallesinde toprağa verilecektir.

20.08.2014

erkekKabadüz yeşil ada mahallesinden Musabaşoğullarından Merhum Celal Baş’ın oğlu Mustafa ve Erol’un Babaları CEVAT BAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kabadüz yeşil ada mahallesinde kılınacak öğlen namazından sonra toprağa verilecektir.

 

erkekAkkise Mahallesinden Babahasanoğullarından, Ordu eşraflarından Kardeşler Hamamı İşletmecilerinden Hikmet ve Mehmet Eryuva’ların babaları NEVZAT ERYUVA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Akkise camiinde kılınacak ikindi namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.