Vefatlar 15-16/09/2014

Vefatlar 15-16/09/2014

Vefatlar 15-16/09/2014

Vefatlar 15-16/09/2014

erkekAltınordu ilçesi Alisayfan mahallesiden,Molladervişoğlu Arif ustanın torunlarından merhum Ziya Yıldırım ve Fadime Yıldırım’ın oğulları Turan Erdinç,Ender ,Sinan Yıldırım ve Belgin,Düriye Cörüt’lerin kardeşleri HÜSEYİN YILDIRIM vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğlen namazına mütakiben Alisayfan mahallesindeki aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

erkekKumbaşı mahallesinden, Selahattin ,Seyfi Öztepe ,İntişah Öztepe’nin oğlu Kenan Öztepe’nin Abisi Gül Öztepe’nin eşi Selahattin ,Songül Serap,Soner Öztepe’nin BabalarıMEHMET KEMAL ÖZTEPE vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kumbaşı mahallesi caminde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecektir.

 

 

15.09.2014

erkekGürgentepe Tikenlice Mahallesinden Kızılömer oğullarından Ayhan Ulaş’ın Oğlu, Şevket Ulaş’ın torunu, Nevzat, Yılmaz, Mehmet, Salih, Namık ve Aydın Ulaş’ın yeğeni AYKUT ULAŞvefat etmiştir.Cenazesi bugün kılınacak öğlen namazından sonra Tikenlice Mahallesinde toprağa verilecektir.

 

kadınHacılar Mahallesinden Meryem oğullarından Cemal Güney’in Eşi, Abdülkadir, Niyazi ve Hüseyin Güney’in anneleri HANİFE GÜNEY vefat etmiştir.Cenazesi bugün kılınacak öğlen namazından sonra Hacılar Mahallesi Hamitli Mezarlığında toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.