Vefatlar 14.10.2014

Vefatlar 14.10.2014

Bucak Mahallesinden Maliye personeli,Hüsamettin ,Halit ve Sebahattin Pamuk,Halide Yüksel’in Anneleri merhum Bekir Sıtkı Pamuk’un eşi EMİNE PAMUK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bucak caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

Vefatlar 14.10.2014

kadınBucak Mahallesinden Maliye personeli,Hüsamettin ,Halit ve Sebahattin Pamuk,Halide Yüksel’in Anneleri merhum Bekir Sıtkı Pamuk’un eşi EMİNE PAMUK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Bucak caminde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

kadınİmzaloğullarından Hacı Muharrem Aydoğdu’nun eşi, Fatma Yüksel ,Birgül Mustafa ,Mehmet, Ayşe Karademir’in Annesi Telat Aydoğdu,Emekli Öğretmen Ali Aydoğdu’nun yengesi CEMİLE AYDOĞDU vefat etmiştir.Cenazesi bugün kayabaşı Dayısulu mevkinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

erkekÇavuşlar Mahallesinden Gençalioğullarından merhum Bekir Şükriye gençin oğlu,kıymet Genç’in eşi Merhum Hacıbey ve Birol Genç ve Sevgican Ongunyurt’un kardeşi, Aygün,Aykut ‘un Babası HAMDİ GENÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Saat 10’30’da evinden alınarak Çavuşlar Mahallesinde kılınacak öğle namazından sonra toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.