Vefatlar 17 10 2014

Vefatlar 17 10 2014

Merhum kibar ve merhume zehra çebinin kızları merhum yakup çebi’nin kardeşi merhum Tunçman merhume Nermin Çebi Türkmen Ayşe Türkmen Gülsüm Furtun ve Ahmet Çebi’nin Ablaları Özcan Çebi’nin Yengesi Ayşe Bahar ve Ayşe Özden Çebi’nin Kayınvalideleri Ömer,Must

17.10.2014

kadınUlubey Belenyurt kavşak mahallesinden kuloğullarından Dursun Kara’nın Ablası Mehti Özkul’un eşi Enes ve Nedim’in Annesi KEZBAN ÖZKUL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Cuma namazından sonra kavşak mahallesinde toprağa verilecektir.

kadınDELİKKAYA Mahallesinden, Bayraktaroğullarından, Kemal BAYRAK’ın eşi, Aytekin, Kenan BAYRAK’ın anneleri, HAFİZE BAYRAK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Cuma namazından önce saat 11.de delikkaya aile mezarlığında toprağa verilecektir.

kadınGünören Mahallesinden, Kocamustafa oğullarından, Merhum Ali Osman KOÇ’un eşi, ÜLKÜ, HASRET, BİLGİ, CEMİL, MESUT ve HALİL KOÇ’un anneleri, YADİGAR ( MÜŞERREF) KOÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün, saat 11:00’de GÜNÖREN Mahallesi Çatalağız Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında toprağa verilecektir. Dost ve akrabalarına duyrulur. ALLAH rahmet eylesin.

erkekULUBEY Cevizlik Mahallesinden, merhum Nazım KABADAŞ’ın oğlu, Nazmi, Cemal, Kazım KABADAŞ’ın kardeşleri, Ercan ve Özcan KABADAŞ, Nuran AKYAZI, Gülcan AKTEPE’nin babaları, KAŞİF KABADAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün, Cuma Namazından önce Cevizlik Kabadaş Mezarlığına defnedilecektir. Dost ve akrabalarına duyrulur. ALLAH rahmet eylesin.

erkekKökenli Mhallesinden Nasuh Oğullarından Dursun Güleç Merhum Naciye güleç’ oğlu Berber hasan Güleç’in babası Emine güleç’in eşi BURHAN GÜLEÇ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Cuma namazından sonra kökenli aile mezarlığında toprağa verilecektir.

kadınEskipazar mahallesinden Katırcıoğullarından Merhum Mustafa Katırcıoğlunun eşi merhum Oğuz Yavuz,İbrahim,Gökhan’nın Anneleri MELİHA KATIRCIOĞLU vefat etmiştir.Cenazesi bugün Eskipazar Caminde kılınacak ikindi namazından sonra toprağa verilecektir.

kadınMerhum kibar ve merhume zehra çebinin kızları merhum yakup çebi’nin kardeşi merhum Tunçman merhume Nermin Çebi Türkmen Ayşe Türkmen Gülsüm Furtun ve Ahmet Çebi’nin Ablaları Özcan Çebi’nin Yengesi Ayşe Bahar ve Ayşe Özden Çebi’nin Kayınvalideleri Ömer,Mustafa Gül Çebi’nin Anneleri Yusufoğlu Murat Çebi’nin eşi SEVİM ÇEBİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Cuma namazıOrta Caminde kılınarak çakal çıkmaz aile mezarlığında topraga verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.