" Türkmen En Büyük Hatamdı"

" Türkmen En Büyük Hatamdı"

Orduspor’un 10 milyon borçuna kabul. Bunun üzerindeki borç Nedim Türkmen’in olsun. Eğer Nedim Türkmen 10 Milyon borçla kulübü bırakırsa en az 5 başkan adayı çıkar. Orduspor başkansız kalmaz. Orduspor’a karşı zaafım var ama benim başkan adayı olmam söz kon

" Türkmen En Büyük Hatamdı"sukrubodursite.jpg

 Orduspor eski Kulüp Başkanlarından Şükrü Bodur, zor günler geçiren Orduspor’da Başkanlık için aday olamayacağını ancak oluşacak yeni bir yönetime maddi ve manevi desteğinin sonsuz olacağını açıkladı. Mevcut Başkan Nedim Türkmen ile bir araya gelmeyeceğini belirten Bodur”Benim en büyük hatam Nedim Türkmen’e kefil olmamdı”dedi.

Şükrü Bodur Altaş Tv’de yayınlanan Tam Saha Programına katıldı.

Ordusporla ilgili açıklamalarda bulunan Bodur,Nedim Türkmen’e sert eleştiriler yöneltti. Nedim Türkmen’in ilk başkan seçilirken kendisinin referans olduğunu belirten Bodur,” Bu benim en büyük hatamdı. Nedim Türkmen’in Başkan olmasında bizimde katkımız oldu. Ama çok pişman oldum.

Nedim Türkmen  Orduspor’u Ordululardan koparttı. Bir gün bana gelerek Orduspor’u şirket yapmak istediğini söyledi. Ve şirketin büyük çoğunluğunu bizim alabileceğimizi ifade etti. Buna karşı çıktım. Bunu ne kendisinin söylemiş benimde duymamış olduğumu kendisine ilettim. Nedim Türkmen Orduspor’un temellerine dinamit koymuştur.

Orduspor’un emektar kişilerini üyelikten çıkartmıştır. Trabzon’dan, Ankara’dan İstanbul’dan bulduğu kişileri üye yapmıştır.Ordulu Orduspor’a küsmüştür”dedi.

Orduspor’a Kulüp Başkanı olacak mısınız sorusuna da Bodur şöyle cevap verdi:

“Orduspor Kulübünün ne kadar borcu olduğu belli değil.Geçen de 83 milyon olduğunu duydum. BU rakam çok büyük rakamdır. Nedim Türkmen gelsin şu borç listesini bir açıklasın. Kime ne kadar borç var.

Orduspor’un 10 milyon borçuna kabul. Bunun üzerindeki borç Nedim Türkmen’in olsun. Eğer Nedim Türkmen 10 Milyon borçla kulübü bırakırsa en az 5 başkan adayı çıkar. Orduspor başkansız kalmaz. Orduspor’a karşı zaafım var ama benim başkan adayı olmam söz konusu değil. Nedim Türkmen ile bir araya gelmem.O’nun içerisinde olduğu bir oluşuma girmem.Ancak oluşacak yeni bir oluşuma maddi ve manevi olarak destek etmeye hazırım. Orduspor’a kulüp başkanı olacak kişi mesaisinin tamamını kulübe vermelidir. Başkan Ordu’da oturacak bir kişi olmalıdır”şeklinde konuştu.

Orduspor’un çok zor dönemler geçirdiğini ve kötü yöneltildiğini belirten Şükrü Bodur,”Orduspor bugün çok zor durumda takım bir de düşerse o zaman sorunlar iki kat fazla olacaktır”ifadesini kullandı.

Kaynak:OrduGazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.