Yılmaz ; Karadenizde Bir İlk

Yılmaz ; Karadenizde Bir İlk

Başkan Enver Yılmaz hafta sonundan itibaren kış mevsimi sebebiyle Ordu ve çevresinde yoğun yağmur ve kar yağışı meydana geldiğini söyleyerek, “Özellikle Fatsa, İkizce ve Ünye ilçelerinde yoğun yağmur yağışı sebebiyle su basmaları ve kısmi sel oluştu. İtfa

Yılmaz ; Karadenizde Bir İlk

22415Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz son günlerde bölgemizde meydana gelen yoğun yağmur ve kar yağışı sebebiyle ekipler tarafından yapılan çalışmalar hakkında kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Başkan Enver Yılmaz hafta sonundan itibaren kış mevsimi sebebiyle Ordu ve çevresinde yoğun yağmur ve kar yağışı meydana geldiğini söyleyerek, “Özellikle Fatsa, İkizce ve Ünye ilçelerinde yoğun yağmur yağışı sebebiyle su basmaları ve kısmi sel oluştu. İtfaiye teşkilatımız 41 alandaki sorunlara müdahale etmek suretiyle gerekli tedbirleri aldık. Akkuş, Aybastı, Mesudiye ve Çambaşı olmak üzere yüksek kesimlerde de karla mücadeleye başladık. Çambaşı yolumuz kar yağar yağmaz hemen açıldı. Mesudiye, Yeşilce güzergâhı da ekiplerimiz tarafından açıldı” dedi.

KARADENİZ BÖLGESİNDE İLK…

Başkan  Yılmaz  281 araçla Ordu Büyük Şehir Belediyesi olarak karla mücadeleye devam ettiklerini belirterek, “Kar nedeniyle olasılıklara hazırlıklıyız. Hem tuzlama, hem kar süpürme ve püskürtme işlevini yerine getiren, ilk defa bölgemizin hatta Karadeniz bölgesinin tanışacağı kar küreme araçları da ilimize geldi. Bunları zaten kar küreme esnasında kamuoyumuz gördü. Yine dediğimiz gibi çalışanlarımızla, araç gereçlerimizle karın yağmasıyla birlikte hiç bir mağduriyet oluşturmaksızın, uyarılarımızla karla mücadeleye hazırız“ şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum