Yücel: Şehri Katletmişiz

Yücel: Şehri Katletmişiz

Hangi akıl ve mantıkla bu sahile 5-6 katlı binalara müsaade ettiniz? Neydi bu şehre karşı düşmanlığınız? Bu şehri nasıl katlettiniz. Yürüyüşe çıktığım saat öğleden sonra 13.00 olmasına rağmen, şehir günün güneşini görmüyor. Beton yığını gibi katlı katlı b

ŞEHRİMİZİ KATLETMİŞİZ

Hüsnü YÜCELhüsnü yücel-.-400.jpg
 
Kim mi deseniz? Hemen konuya gireyim isterseniz. Pazar günü havaların ilkbahar havası olması hepimizi sahiller attı. Hepimizi demeyelim de bir çoğumuzu desek daha doğru olacak herhalde. Çünkü hala bu güzel şehirde yaşayıp da, şehrimizin veli nimetlerinden haberi olmayan o kadar insan var ki.
 
Allah bize tabi güzelliklerin hepsini vermiş. Deniz, Boztepe, yaylalar, fındık başta olmak üzere her türlü ürünün yetiştirilebileceği tabiat varlığı, ne isterseniz Ordu’muzda var. Birde kışın ortasında hafta sonu havaların bahardan kalma bir hava olması bir anda sahilin tadını çıkarmamız için de fırsat oldu.
 
Ben alışmışım bir kere. Nerede olursam olayım benim etrafımı hep gözlemleme ve gördüğüm yerlerin zevkine varma isteğim hiç ölmedi. Biraz da Belediyecilik var ya serde. Başka ülkelere de gitsem, her yeri izlemek ve oradan bir şeyler çıkarmak istiyorum. Bir de resim çekmeyi çok seviyorum. Sabah sporuna çıkıyorum. Resim makinem yine cebimde bulunacak.
22605
 Bugünde öyle oldu. Öğle üzeri fotoğraf makinesini de alarak sahile çıktım. Dedim ya aval aval bakma  yerine, şehrin doğrularını ve yanlışlarını da tahlil edince, kendi kendime şunu düşündüm ve o an kakar verdim ve bunu yazmalıyım dedim.
 
RIHTIMDAN BAŞLAYARAK BU ŞEHRİN SAHİLİNE BU BETON YIĞININI REVA GÖRENLER, ŞİMDİ YATAĞINIZDA RAHAT UYUYABİLİYOR MUSUNUZ?
22608
Hangi akıl ve mantıkla bu sahile 5-6 katlı binalara müsaade ettiniz? Neydi bu şehre karşı düşmanlığınız? Bu şehri nasıl katlettiniz. Yürüyüşe çıktığım saat öğleden sonra 13.00 olmasına rağmen, şehir günün güneşini görmüyor. Beton yığını gibi katlı katlı binalar, Çin seddini andırıyor. Nasıl bu kadar acımasız olabildiniz?  Hele hele yeni Belediye Binasından başlayarak, Defterdarlık, SGK Binası ve devamı işler acısı. Şehrin ortasına vurulmuş bir hisar gibi bu güzelim şehri Allahın bütün güzelliklerinden mahrum bırakmak için mi bunca parmak Belediye Meclisinde kalkarak bu sahili katletmek için mi EVET dedi. 
 
Zamanın Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, İmar Müdürleri hepiniz bundan sorumlusunuz? Kim bu devirde sahile bu beton yığınına müsaade etti ise, herkese hakkımı helal etmiyorum. 
 
KENTSEL DÜZENLEME DENİLİYOR. AL SANA KENTSEL DÜZENLEME. KENTİ DÜZENE KOY VE TARİHE GEÇ. KENTİ DÜZENLEMEYE BEN OLSAM BURADAN BAŞLARIM.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.