Güngör:“AKP Ordu'da hayal kuruyor”

Güngör:“AKP Ordu'da hayal kuruyor”

Son anketlere göre AKP’nin Karadeniz’de büyük bir kan kaybı yaşadığının ortaya çıktığını da belirten Güngör, “Bunu tartışmaya dahi gerek yoktur. Türkiye’de artık tıkanmış bir ekonomi var. Türkiye’de artık umutsuz bir yeni nesil gençlerimiz var

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili aday adayı Osman Güngör, iktidar partisinin Ordu’da ‘5’te 5 yapacağız’ şeklindeki iddiasına rest çekti.

Güngör, "AKP hayal kuruyor. Ordu’da 2-2-1 sürpriz olmaz” dedi

osman gungor-.jpg"AKP 5-0 İLE HAYAL KURUYOR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ordu Milletvekili aday adayı Osman Güngör, iktidar partisinin Ordu’da ‘5’te 5 yapacağız’ şeklindeki iddiasının propagandadan ibaret olduğunu belirterek, “AKP hayal kuruyor. Ordu’da 2-2-1 sürpriz olmaz” dedi.
Osman Güngör, Ordu Gözlem’e yaptığı açıklamada, iktidar partisinin 7 Haziran genel seçimlerinde Ordu’da 5-0 yapacağı şeklindeki propagandanın gerçeklerle bağdaşmadığını söyledi. Güngör, “CHP’nin son yerel seçimlerde aldığı 150 bin oyunu yok saymak matematikle bağdaşmaz. Algı oluşturmak için bu 5’te 5 gibi bir ifade, karşılığı olmayan bir ifadedir, cehaleti gösterir” diye konuştu.
“ORDU’DA 2-2-1 SÜRPRİZ OLMAZ”
AKP’nin gün geçtikçe eriyen bir parti konumunda olduğunu vurgulayan Osman Güngör, 7 Haziran seçimlerindeki sonucun iktidar partisinin istediği gibi değil, halkın istediği gibi sonuçlanacağını belirterek şöyle devam etti:
“Bizim yaptığımız hesaplara göre AKP son günlerde eriyen bir parti konumundadır. Ordu’da büyük bir ihtimal 2-2-1 veya 3-2-1 rakamları çıkabilir ama 2-2-1 Ordu için sürpriz olmaz. Bu da AKP’nin milletvekili kaybetmesi anlamına gelir. CHP’nin son yerel seçimlerdeki performansı ortadadır. İlçe gezilerimizde, vatandaşlarla birebir ilişkilerimizde bunu görüyoruz. Bizim algı oluşturmayla ilgili bir yarışımız yok. 7 Haziran akşamı en tahmini olasılık 2-2-1’dir”
“AKP KAN KAYBEDİYOR. TÜRKİYE’NİN ARTIK YENİ BİR HEYECANA İHTİYACI VAR”
Son anketlere göre AKP’nin Karadeniz’de büyük bir kan kaybı yaşadığının ortaya çıktığını da belirten Güngör, “Bunu tartışmaya dahi gerek yoktur. Türkiye’de artık tıkanmış bir ekonomi var. Türkiye’de artık umutsuz bir yeni nesil gençlerimiz var. AKP’nin artık vereceği bir heyecan kalmamıştır. AKP artık Türkiye’de demagojik politikalar üretmektedir. Türkiye artık yeni bir heyecan beklemektedir. Bu da CHP olacaktır” şeklinde konuştu.
“MİLLETVEKİLLERİMİZ HALKIN İÇİNDEN GELECEK”
Ordu’da ön seçim yapılacağını ve parti tabanının belirleyeceği isimler ile seçimlere gireceklerini hatırlatan Güngör, iddialı konuşarak, “Yeni parlamento döneminde CHP’nin milletvekilleri parti tabanının seçtiği ve tabandan gelen milletvekilleri olacaktır.Genel Başkanın değil halkın seçtiği insanlar olacaktır. Halkın sorunları direkt parnlamentoya taşınacaktır. Bende CHP’nin bu parlamentoya taşıyacağı kadronun içinde yer alacağıma inanıyorum. Ordu’nun, Karadeniz’in, haksızlığa uğrayanların, ekonomiden yeterince payını alamayanların sesi olacağım. Yepyeni bin anlayışla Ordu’nun ve Türkiye’nin yeni bir hayat bulacağına inanıyorum” dedi.
“CHP TABANI SEÇİCİDİR VE DOĞRUYU SEÇER”
Güngör, son olarak parti tabanına seslenerek, “CHP’nin tabanı çok seçici ve her zaman doğruyu yapmış bir tabandır. Ben CHP’de 11 yıl aktif yöneticilik yapmış bir insanım. Sosyal ilişkileriyle halka en yakın insan benim. Herkesin istediği zaman ulaşabildiği ve herkesin kardeşi olan bir insanım. İl Başkanlığı yaptığım için tüm örgütlerden teveccüh alan bir insanım. Bu sebeple kendimi CHP tabanının ilk seçimde en iyi destek vereceği insan olarak görüyorum”
http://www.ordugozlem.com/default.asp?s=haber_detay&id=1245

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.