Tomakin: "Kadınlar İçin Meclise"

Tomakin: "Kadınlar İçin Meclise"

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Nilgün Tomakin, Türkiye’de Kadın Haklarını savunmak üzere TBMM’de olmak istediğini söyledi. Tomakin, çıkmış olduğu bu yolda partililerden ve özellikle kadınlardan destek istedi.


AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Nilgün Tomakin, Türkiye’de Kadın Haklarını savunmak üzere TBMM’de olmak istediğini söyledi. Tomakin, çıkmış olduğu bu yolda partililerden ve özellikle kadınlardan destek istedi.


AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Nilgün Tomakin, Türkiye’de Kadın Haklarını savunmak üzere TBMM’de olmak istediğini söyledi.

NİLGÜN-.jpg

İlçe teşkilat ziyaretlerini tamamlayan AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, çıkmış olduğu bu yolda partililerden ve özellikle kadınlardan destek istedi.
İşin mutfağından geldiğini ve her zaman siyasette sadece “Allah rızası için” var olduğunu söyleyen AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin; “Benim hep söylediğim bir şey var, 20 yıldır siyasetin içerisindeyim. Her zaman söylerim, sadece Allah rızası kavramı için siyaset içerisinde vardık” dedi.
“KADINLARIMIZ İÇİN MECLİSTE OLMAK İSTİYORUM”
Aday Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin, AK Parti’nin kadınlara ayrı bir önem verdiğini ve bu anlamda kadınların sorunlarına çözümler üretebilmek için Mecliste olmak istediğini söyleyerek şu açıklamayı yaptı:“Bir anne olarak, toplum için, çocuklarımızın geleceği için bir şeyler yapmak istiyorum. Eskiden siyasetin içerisinde olduğum dönemlerde böyle imkanlarımız yoktu eskiden. Parti binasına küçük kızımı kundakta yanımda getiriyordum. Soruyorlardı o zamanlar bana “Neden küçük çocuğunu getiriyorsun’ diye. Bırakacak kimse yoktu. Ve diyordum bu bir dava. Gelmek zorundayız. İnanın oralarda başladık siyasete. AK Parti’nin kadınlara verdiği böyle bir fırsatı da değerlendirmek istiyorum. Benim adıma ülkemiz adına güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Kadınların hakları için özellikle AK Parti kadın hakları ile ilgili çok yol kat etti. Her yönde olduğu gibi, dünya siyasetinde, Türkiye siyasetinde çok önemli gelişmelere imza attı AK Parti. Dünyadaki bütün mazlumların sesi oldu. Ben ir hukukçu olarak mecliste olmak istiyorum. Kadınlarımız için, annelerimiz için çocuklarımızın geleceği için alınacak olan meclis kararlarına imza atmak için, kadınlarımızın haklarını daha fazla korumak için mecliste olmak istedim” 
http://www.ordugozlem.com/default.asp?s=haber_detay&id=1239

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.