VEFAT   (04.03.2015)

VEFAT (04.03.2015)

Akçatepe Mahallesinden Vaynioğullarından Merhum Mustafa Varol’un eşi , Emine , Cemalettin , Aydın , Sebile , Aşkın, Olgun ve Serpil Coşkun’nun annesi MEDİHA VAROL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akçatepe Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze

VEFAT   (04.03.2015)


Perşembe Töngeldüzü Mahallesinden Merhum Yusuf Genç’in oğlu , Yusuf ve Barış’ın Genç’in  babası , Süleyman ve Osman Genç’in kardeşi , Merhum Ziya Çoluk’un damadı , Köy Hizmetleri eski personeli ŞENEL GENÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Töngeldüzü Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Töngeldüzü Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Öceli Mahallesinden Köseoğullarından Salih Köse’nin oğlu , Sait ve Mehmet Köse’nin yeğeni , Arif Köse’nin ağabeyi , Reyhan , Beyhan , Ceyhan ve Ertan Köse’nin babası HACI ALİ KÖSE vefat etmiştir.Cenazesi bugün Öceli Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Öceli Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Akçatepe Mahallesinden Vaynioğullarından Merhum Mustafa Varol’un eşi , Emine , Cemalettin , Aydın , Sebile , Aşkın, Olgun ve Serpil Coşkun’nun annesi MEDİHA VAROL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Akçatepe Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Akçatepe Mahallesinde defnedilecektir.


Emekli Astsubay Cemal Okur’un eşi , Serdar ve Serao Okur’un annesi AYSEL OKUR vefat etmiştir.

Cenazesi ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alembey Mahallesinde bulunan evinin önünden alınarak Alembey Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.