Çöpten Kurtuldular

Çöpten Kurtuldular

Perşembe Belediye Başkanı Kemal BAHTİYAR, yıllardır çöp konusunda sorun yaşayan ilçe halkının artık bu sorunlardan kurtulacağını belirterek, çöp ve temizlik sorununa kalıcı çözüm getirmek amacıyla Perşembe’de hiçbir yere artık çöp dökmeyeceklerini belirtt

Çöpten Kurtuldular

22666

Ordu’nun sahil ilçesi Perşembe’nin çöp sorunu Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüldü. Perşembe Belediye Başkanı Kemal BAHTİYAR, “Göreve geldiğimiz ilk gün itibarı ile eşsiz güzelliklere sahip ilçemizde kangren olan çöp sorununu Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver YILMAZ’ın girişimleriyle çözdük” dedi.

Perşembe Belediye Başkanı Kemal BAHTİYAR, yıllardır çöp konusunda sorun yaşayan ilçe halkının artık bu sorunlardan kurtulacağını belirterek, çöp ve temizlik sorununa kalıcı çözüm getirmek amacıyla Perşembe’de hiçbir yere artık çöp dökmeyeceklerini belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Enver YILMAZ‘ın talimatları doğrultusunda yapılan çalışmalarla, "Artık aylık ortalama 2 bin 771 ton/ ay çöpü Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Altınordu ilçesi Katı Atık Ayrıştırma Tesisi’ne transfer etmeye başladık” dedi.

KEMAL BAHTİYAR; “ SAYIN ENVER YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ…”
22667
Başkan Kemal BAHTİYAR Perşembe’nin çöp sorununun artık ortadan kalktığını belirterek “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ, seçimlerin hemen ardından Perşembe’nin en önemli sorununun çöp olduğunu ve ilk iş olarak bu sorunun ortadan kaldırılması gerektiğini söylemişti. Ben de başkan olduğum ilk gün Sayın Enver YILMAZ’ın da talimatları ile Kabaktepe’ye atılan çöpün bundan sonra Ordu Büyükşehir Belediyesi Katı Atık AyrıştırmaTesisi’ne götürülmesi yönünde çalışma başlattım. Bize verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver YILMAZ’a teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.