Nilgün Tomakin Pazar esnafını ziyaret etti

Nilgün Tomakin Pazar esnafını ziyaret etti

Cumartesi Pazar’ı esnafını ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde AK Parti’ye destek isteyen Milletvekili Adayı Nilgün Tomakin, Pazar esnafını tek tek gezerek sohbet edip AK Parti’nin yapmış olduğu ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında bilg

  Nilgün Tomakin Pazar esnafını ziyaret etti22782

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Ayşe Nilgün Tomakin seçim çalışmaları çerçevesinde Altınordu Kızılhisar Mahallesi Kermesi ve Cumartesi Pazar’ı esnafını ziyaret etti.

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde AK Parti’den Milletvekili adayı olan Av. Ayşe Nilgün Tomakin, seçim gezilerine ara vermeden devam ediyor. 

Açılışı yapılan Kermes’i gezen Milletvekili Adayı Nilgün Tomakin; “Sivil toplum kuruluşlarının toplumsal hayattaki rolü her zaman çok önemlidir. Kızılhisar Mahallesi adına çok güzel bir faaliyet gerçekleştirilmiş bulunuyor. Kermes’in düzenlenmesinde emeği geçen Kızılhisar Mahallesi Muhtarlığımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten hanım kızlarımız çok güzel çeyizler yapmışlar getirmişler buraya hepsi el emeği göz nuru, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

22784Ardından Cumartesi Pazar’ı esnafını ziyaret ederek 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde AK Parti’ye destek isteyen Milletvekili Adayı Nilgün Tomakin, Pazar esnafını tek tek gezerek sohbet edip AK Parti’nin yapmış olduğu ve yapacak olduğu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler aldığını ifade eden Milletvekili Nilgün Tomakin, "Esnafımız ve vatandaşlarımız AK Parti’ye büyük sempatiyle bakıyor. Kendimizi tanıtma sıkıntısı çekmiyoruz. O bakımdan halk tarafından olumlu karşılanıyoruz. Ben inanıyorum 7 Haziran 2015 seçimlerinde 5’de 5 hedefini gerçekleştireceğiz." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.