VEFAT  (03.05.2015)

VEFAT (03.05.2015)

Ordu iş adamlarından Eral A.Ş. sahiplerinden merhum Hasan ve Zinnet Altay’ın oğulları merhum Yunus , Enis , Kenan Altay ve Özcan Altay , Havva Karlıbel , Zeliha İnce ve Hatice Ergin’in kardeşleri İrem ve Ecem Altay’ın babaları Melek Altay’ın eşi İBRAHİM A

VEFAT  (03.05.2015)

Öceli Mahallesinden Hatipoğullarından merhum İbrahim Öztürk’ün oğlu merhum Musa , Nejat  ve Sedat Öztürk’ün kardeşleri Menderes , İlkay , Levent , İbrahim Öztürk’ün babaları Ünsiye Öztürk’ün eşi HİKMET ÖZTÜRK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğlen namazına mütakiben Öceli Mahallesi Ömerli mevkiinde toprağa verilecektir.


  Altunyurt Mahallesinden Çavuşoğullarından merhum Hacı Ali Osman Çavuş’un oğlu Salih ve Muhtar Bayram Çavuş’un abisi Ali Osman ve Mustafa Çavuş’un babası İSMAİL ÇAVUŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00 de Altunyurt Mahallesindeki evinden kaldırılacaktır.


Kabadüz Bakacak Haydar Mahallesinden merhum Cemal Aksu ve Nezihe Aksu’nun oğlu,Hülya Dinçsoy ve Arzu Özkan’ın kardeşi,Sevda Tiryaki,Sezen Ataman ve Cemil Aksu’nun ağabeyi,Sevgi ve Ahmet Yılmaz’ın damadı,Şura ve Defne Aksu’nun babası,Duygu Aksu’nun eşi MUSTAFA AKSU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Subaşı Mahallesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakip İmam Hatip Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Keçiköy Yeşiltepe Mahallesindeki aile kabristanlığında defnedilecektir.


Ordu iş adamlarından Eral A.Ş. sahiplerinden merhum Hasan ve Zinnet Altay’ın oğulları merhum Yunus , Enis , Kenan Altay ve Özcan Altay , Havva Karlıbel , Zeliha İnce ve Hatice Ergin’in kardeşleri İrem ve Ecem Altay’ın babaları Melek Altay’ın eşi İBRAHİM ALTAY vefat etmiştir.

Cenazesi öğlen namazına mütakıben Orta Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Şehir Mezarlığında toprağa verilecektir.


Gölköy Akçalı Mahallesinden Karaoğlu BAHTİYAR ÇAKIRvefat etmiştir.

Cenazesi bugün Durugöldeki evinden alınarak öğlen namazına mütakıben Akçalı Mahallesinde Aile Kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.