Yılmaz; Bu Yıl Suya 52 Milyon

Yılmaz; Bu Yıl Suya 52 Milyon

Ulubey ilçesine bağlı Aydınlar Ortaokulu’nun düzenlediği bilim şenliği ve 3. pilav günü etkinliğine katıldı. Kendisininde eğitim gördüğü Aydınlar Ortaokulu’nun başarılarından mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yılmaz, okulun bilim ve teknoloji kulübü öğre

 


Enver Yılmaz, Ulubey ilçesine bağlı Aydınlar Ortaokulu’nun düzenlediği bilim şenliği ve 3. pilav günü etkinliğine katıldı. 

Yılmaz; Bu Yıl Suya 52 Milyon

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Büyükşehir Belediyesi olarak 1 yıllık süre içinde, Ordu il genelinde 131 milyonluk yatırım yaptık. Bundan sonrada aynı kararlılıkla Ordu’ya hizmet edeceğiz” dedi.22898

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ulubey ilçesine bağlı Aydınlar Ortaokulu’nun düzenlediği bilim şenliği ve 3. pilav günü etkinliğine katıldı.

Kendisininde eğitim gördüğü Aydınlar Ortaokulu’nun başarılarından mutluluk duyduğunu belirten Başkan Yılmaz, okulun bilim ve teknoloji kulübü öğrencilerinin hazırladıkları projeleri ilgiyle inceledi. 

7-8 KM YÜRÜYEREK OKULA GİDERDİM

Etkinlikte bir konuşma yapan  Başkan Yılmaz, “Eskiden zor şartlarda eğitim vardı. 7-8 km çamurların içerisinde yürüyerek okula giderdik.  Kar kış demeden o yolları yürümek zorunda kalırdık. Yılmadık, mücadele ettik ve kader bizi belli bir noktaya getirdi. Lise, üniversite derken siyaset de bizi hizmet etmek için tekrar geriye getirdi. İstanbul'a gittik, rızamız yoktu, geri getirdi. Derken kader bizi bu memlekete hizmet için, 20. yılına giren siyasi hayatımızda büyükşehir belediye başkanlığına getirdi. Rabbime şükürler olsun ki, hemşehrilerimin hizmetindeyim” dedi. 

2017 YILINDA YOL VE SU SORUNU KALMAYACAK

Ordu’da söz verdikleri projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Yılmaz, “İnşallah 2017 yılı itibarı ile grup yolları dahil olmak üzere, Ordu'muzun tamamını sıcak asfalt yapacağız dedik ve yine 2017 yılı itibarı ile nüfusumuzun yüzde 95 'inin su meselesi kalmayacak dedik.

Şuan ki planlamalarımız, projelerimiz, hep bunun üzerine. Sadece bu yıl Büyükşehir Belediyesi olarak, suya harcayacağımız para, 52 milyon lira. 

Büyükşehir Belediyesi olarak 1 yıllık süre içinde, Ordu il genelinde 131 milyonluk yatırım yaptık.

Bundan sonra da aynı kararlılıkla Ordu’ya hizmet edeceğiz” diye konuştu. 

Başkan Yılmaz konuşmasının ardından Aydınlar Ortaokulu bilim ve teknoloji kulübü öğrencilerinin yaptığı projeleri inceledi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.